ANNONS

Varför vara som alla andra?

/

Resor

,

Ingen plan jag har att inte vara som ”alla andra”…. Det är liksom bara något som alltid blir så… Ända sedan jag var liten har jag gått min egen väg just för att jag gör det jag tycker om. Inte för att reta någon annan, inte för att gå mot normen eller för att vara ego… Absolut inte…..

Jag bara tycker att livet är alldeles för dyrbart för att göra sånt som ”man borde”.

Igår ”borde” jag kanske vattnat mina hyacinter, slagit in fina julklappar och griljerat skinkan… Men asså… Jag kände för att njuta av Hunken, gbg, spa, god mat och bio. Jag har möjligheten att välja… Så jag valde hunken. Jag valde att investera ett dygn i oss och landa i julefrid.

Tack snälla mamma som tog hand om trollen ett dygn. GULD värt att få komma iväg och bara vara vi.

Idag är det full fart igen , imorgon jobbar jag innan huset är fullt av gäster och julafton är det ju alltid mindre kalabalik…:)

Så dessa dagar kommer gå som en dans nu. Jag har fått mysa med den jag håller kär. Skit samma att det inte blir nån egen skinka eller fina omslagspapper och ICAs tulpaner på bordet. Julen kommer ändå. Viktigast är att en gör som en vill o mår gött.

Du kanske ääääälskar att pyssla , laga julmat och strosa hemma. Då ska du göra det! Du måste ingenting. Bara göra det Du vill!

All kärlek o ha en fin fredag!

Jag har med mig en riktigt elak förkylning hem…. Så det blir ingen Freepower i studion imorn tyvärr…:(….

Puss o kärlek Ida

Vi startade eftermiddagen på Skönhetsfabriken i Gbg. En go massage och lite relax. Älskar denna lilla oas som ligger mitt i stan men det känns som om man är såååå långt ifrån stress och hets. Massagen var för övrigt 10 p!:)

Slumrade till i relaxen också… hahha! Hoppas ingen såg mig dregla..:)

Sedan såg vi solsidan på bio med popcorn !

Teaterkällaren ligger i Stora Teatern i Gbg. Vi hade inga förväntningar alls faktiskt. Men HERREGUD så gott, trevligt, lättsamt , mysigt och varmt! Min absolut nya favorit i stan! Ni MÅSTE gå dit!

Vi fick ett liiiitet pyttemysigt bord inne i vinkällaren! Alltså jag bara njöööt!

Ni vet ju vid det här laget att jag inte är någon kvällsmänniska och bor man på såhär fint hotell vill man gå lägga sig tidigt! Dorsia är som att kliva in i en magisk värld! Sov som en sessa mellan mjuka lakan och söta tofflor..:)

Frukosten var inte nådigt så god! Detta är tallrikar nr 3 o 4 av 4….:) Skulle ljuga om jag sa att jag inte blev proppmätt sen…:)

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00