ANNONS

Julmust o duntäcken

/

Pepp

,

Det börjar verkligen nalkas mot självaste julafton alltså!

Jag har bara smååå saker kvar att styra upp innan lång ledighet. Inte klokt som jag behöver en paus. Ska bli så galet skönt att inte ha tider att passa. Jag ska riktigt marinera mig i min familj och sova, äta, träna o må gott.

Jo jag kommer faktiskt att fortsätta träna och dricka mina gröna smoothies så ofta jag kan. Just för att det inte är ett måste, tvång eller ångest… Jag mår SÅ bra av just det. Sen ska jag äta limemacka med mööööe ost och dricka julmust för att det mår jag också bra av under julen. Balans. För att ge kärlek till kropp o knopp!

En vet aldrig när livet tar slut hörni… Bäst att passa på å njuta mellan varven.

Så jag och Hunken ställer in alla måsten för ett dygn och ställer in radarn på julefrid.

Mormorn den bästa tar trollen och vi ska pussas, gå på bio o hålla handen, sova i mjuka duntäcken och äta lååååång frukost imorgon. Gbg here We come!

Ha en härlig torsdag raringar

Ida

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00