ANNONS

2018 börjar bra

/

Mode

,

Hallåååååå!!!

Idag har jag suttit i bilen och på möten hela dagen!

Mailkorgen svämmar alltid över tillsammans med sms-lådan de dagar en inte kan svara… Varför är det så?:):)

Dagens första möte kan jag skvallra om att jag även under 2018 blir stolt ambassadör för Replay Sweden!!! Tjohooooo!!! Fullkomligt älskar märket och människorna där på Northbox. SÅ tacksam och glad över allt kul vi hittar på och ska hitta på i framtiden !

Fick redan nu med mig en såååå snygg jeansjacka och kjol som jag ska rocka loss i nästa vecka! Fick också med mig en glad mage efter gofikat! Mums!

Sen tog jag min lilla skata (Miranda) under armen och slängde ….. verkligen kastade i oss en chilidränkt couscous innan vi rusade in på nästa möte. Det är än så länge topsecret och kändes sååååå bra! Även där ljuvliga människor… Å va jag älskar att jobba med varma själar som brinner för sin sak!!

Nu- julavslutning på tennisen med kidsen. Hunken är i Sthlm så jag får bära upp föräldraskapets tennistalang på egen hand då päron ska spela mot barnen …. Wish me luck! Hahaha!

Puss o kärlek!!!!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00