ANNONS

Löpning 2 dagar i rad?

/

Träning

,

Hopp o hej!

Julveckan! Whoopi whoop!

Jag ska jobba fram tills torsdag sedan går jag på julledigt! Hoppas ni också får lite ledigt och kan koppla av, koppla ner och koppla ut… =)

Jag kommer att blogga då och då men inte varje dag som jag gör nu tyvärr.. Hur kul det än är så har jag inte den möjligheten för vi ska flänga o fara… Var? Ja det får ni se.. =) Men det är något vi längtat efter hela året och känner oss SÅ värda att göra.. =)

I lördags var jag så galet sugen på lek i löpningen… Hade sprungit min distans för veckan så jag kutade lite lekfulla intervaller blandat med trail på åsen i Båstad. Att variera sin löpning är A o O . Det säger både de som kan sånt och jag som inspiratör. Ska du fortsätta mysjogg och hålla uppe intresset gäller det att lyssna på kroppen och låta nyfikenheten och utforskandet vara ledande… Du kan ha en stående runda som du tar någon gång i veckan men däremellan….? Alltså våga lek!! Dra på när det går nerför om det känns lustfyllt, gå i en uppförsbacke om det är vad du behöver. Du måste inte plikttroget gå efter ett schema.. Viktigast är att du rör på dig och att du vill göra det igen… =)

Någon undrade kring min löpning. Hur jag lägger upp det per vecka.. Å jag springer nästan aldrig 2 dagar i rad… Låter kroppen vila minst en dag från löpning. Jag får ont direkt om jag löper för mycket.. Kroppen behöver lite av det goda så att säga… =)Så joggar jag ett längre pass, ett till två kortare pass och ett med lite intervaller eller backar eller trail eller nåt… Varierar mig lite helt enkelt… Att springa samma runda 4 dagar i veckan skulle inte jag hitta motivation till iaf..

=) Men alla är vi olika.. Summa summarum så springer jag 3 ggr i veckan för det mesta. Om livet vill sig och min kropp känns bra.. =)

Men jag är inte du. Du är inte jag. Att du är utomhus är viktigast för din hälsa! Ta en promenad, mysjogga, kuta för kung o fosterland eller jogga länge… Bara du kommer ut då och då. Trots vårt kalla slaskiga land denna årstid.. =) Uuuuuuuut!!!

Puss o kärlek!
Nu ska jag hämta hem mina trollisar!

Här lekte jag en stund. Hopp ner i sand, spring upp. upprepa… =)

Klart man kan ha uggs å baddräkt… sen gammalt..

Så har dom tagit upp badstegen!!! What?

Hittade en liten annan stege där vattnet var 40 cm högt och jag fick rulla mig ner för att bli blöt överallt.. Hahahaha! Men SÅ gött efteråt!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00