ANNONS

Bästa träningsresultatet!

/

Träning

,

Hallå alla lucior, gossar och tomtenissar!

Imorse bjöd jag och hunken traditionsenligt på luciatåg för barnen. Mitt i natta nästan, gick vi opp för att klä oss och koka gröt med saffransbulle.

Barnen är vana vid sina tokiga föräldrar vid det här laget så ingen blev liksom förvånad…. =) Bilder därifrån på min instagram.. =)

Idag har jag även vilodag. Vad innebär egentligen vilodag och varför ska man vila från träning? Träning är ju toppen för kroppen!

Jo när vi tränar så bryter vi också ner kroppen. Den går sönder. Det är genom bra näring och vila som vi bygger upp den igen.

Jag försöker träna 3 dagar, vila en, träna 3 dagar igen, vila en osv… Det är i den bästa av världar… Ibland blir så inte fallet.. Ibland hinner jag inte träna 3 dagar trad utan det blir 3 vilodagar och en träningsdag. Livet kommer emellan ibland.. Det är helt okej. För vilan är en del av hela processen….

Så ver du med dig själv att du inte får resultat i din hårda träning.. Du kanske skulle se över när du låter kroppen bygga upp sig? Får den tillräckligt med vila för att hinna bli stark mellan all nedbrytning..?

Önskar dig en ljus lucia med massa kärlek!

Jag ska på lillemans luciatåg! Längtat sååå länge! Iiiiii!
Puss o Kram

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00