ANNONS

Svarte Tomten och Chablis

/

Mode

,

Vi älskar att ha hela huset fullt av goa människor! Så igår var vi lyckliga i hela själen! Var och en som var här förgyllde julens frid med kärlek och glädje. SÅ få förunnat att fått lära känna så genuina och äkta människor som alla ger av sig själva. Ingen som försöker överbevisa den andre eller talar illa om andra eller ens drar på mungiporna åt fel håll… Bara avslappnad skön energi! En vet att det är bra stämning när en kommer in på saker som kroppsbehåring, bajs eller snusk… Hahah Älskart! För en sak är säkert- alla bajsar. Tillochmed Drottning Silvia.. =)

Vi hade ordnat lite mat själva (läs Hunken) och lite julmat med hälsotema beställde vi av den duktiga Sara från På Ängen. Följ hennes instagram @paangen .

Sedan bestämde vi oss för att inte ha glögg utan vi hade i inbjudan valt att skriva att vi bjuder på Chablis och Svarte Tomten =) Självklart hade vi även alkoholfria alternativ.. =) Svarte Tomten är Vodka, julmust och en skumtomte… =)

En eftermiddagsmingel-julfest som blev som blev starten på riktigt härlig julefrid! Så glad och tacksam!

Nu har jag precis kört lite jogg i snön och ska julpynta, dricka glögg och lyssna sönder varenda julsång! =)

Ha en fin andra advent godingar!

Massa kärlek!

Mina nya söta sockor! Blev inte dom igår dock.. Den som spar den har.. =)

Kjol från Rock n Romance, Linne från Samsoe Samsoe. Örhängen från Fabriken Vara.

Väljer att inte ens kommentera Hunkens jultröja. Där står han vid sin svarte-tomten-buffe.. =)

Så gottigt ändå! =)

Sara gjorde en liten sallad på broccoli, pinjenötter, olja och grönkål. Mums!

Helen Larsson. Skövdes snyggaste 2-barnsmamma. Eller… Kanske Sveriges snyggaste 2-barnsmamma….

I bakgrunden de ljuvliga paret Elmanders. Daniel med den fina tröjan….talar med Henrik . Karins Henrik. Som trodde han var i Skara fast vi var i Vara… =) Inte lätt att hålla koll på schlätta inte… =)

Kaos o stök.. Då kunde jag inte ens fota barnens hörna för herregudars vilket kaos… =)

Skor från Wakakuu. Alltså… Jag är kär i min nya kjol!

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00