ANNONS

Julkaoset är ett faktum!

/

Familj

,

Alltså jag tror alltid att jag är ute i god tid med allt… Sen bara dagarna flyger iväg!!!! Jag tycker mig liksom ha fixat allt… Men jag har ju i själva verket bara visualiserat hur jag ska fixa allt… Så nu återstår det att bara göra:)

Vi börjar med granen och tror på förmågan att det löser sig till slut… Julefriden kommer. Helt övertygad:)

Jag lät Hunken stå för juleljusen eftersom jag får lätt fnatt o spel om det trasslar sig…:) Vilket leder till lätt irritation i lägret…:)

Idag vankas det julfest! Mer om det en annan dag- nu ska jag titta på barnens taekwondo-gradering! Stella har övat pomsae så hon haft träningsvärk i flera veckor nu. SÅ stolt över henne hur det än går…. Att göra sitt bästa är gott nog. Alltid.

Ha en fin lördag!

Puss o njut av bildbomb från morgonens granprydnad:)

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00