ANNONS

Må Gött på Bjertorp

/

Träning

,

Hallå godingar !

fredag eller? =) Älskart! Inte klokt så veckorna springer iväg… Gillar inte den känslan egentligen .. Vill ju liksom leva fullt ut varje minut. Att få leva och ha hälsan är en ynnest!

Därför tänkte jag även inta slottet igen… Mitt andra hem där jag härstammar. Där min morfar sprungit runt slottets ägor med slangbella och drömmar om slottsprinsessor. Där min mormor slitit sig blå som husfru. Där jag själv stått otaliga timmar i disken under sena lördagskvällar för att tjäna ihop till mina sparpengar. Glömmer aldrig de pass då jag började 06:00 i städet som sedan gick över till frukostvärdinna som sedan gick över till städtjänst som sedan blev kvällsjobb i disken…. Låååånga slitiga dagar som jag lärt mig SÅ mycket av.

En genuin känsla av att jag faktiskt har en tillhörighet här på slottet. Så även du. Jag vill bjuda in dig i denna ljuvliga värld i Littorins anda och den jugendska stilens charm. Denna gång genom att jag satt ihop ett paket där vi både ska träna lagom, äta gott och njuta av slottet.

Du kan ta med dig din man, fru, sambo, särbo, mamma eller vän. Du kan välja att vara med på alla aktiviteter eller så väljer du de som attraherar dig. Tänk ett dygns Må Gött. Utan förpliktelser eller måsten. Du checkar in fredag eftermiddag och är hemma lagom till eftermiddagsmyset på lördag.

All info hittar du HÄR och jag hoppas hoppas du vill komma o Må Gött me oss!

Varm kram o kärlek

Ida

Slottet bjuder på skönhet i alla väder.

Däcken är ett stående inslag när vi intar slottet.. =)

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00