ANNONS

Ett dygn i stan

/

Mode

,

Igår tog jag tidiga tåget till Sthlm. Möten stod på agendan och Skatan och jag smidde grymma planer inför våren. Hela tågresan satt vi ostörda och fick jobba undan, planera, budgetera och tänka strategiskt.

När vi går igång är kreativiteten sprudlande! Sen landar vi lite i idéerna och funderar vad som är rimligt, ger oss bäst kickback, intäkter och framförallt vad som känns äkta. Att vara autentisk och att jobba från hjärtat och magkänslan är för oss en grundläggande värdering. Vi vill inte göra något som bara känns rimligt eller bara ger intäkter… Det ska kännas verkligt, äkta, genuint och med kärlek.

Så våren kommer att vara FULLSPÄCKAD med fun stuff som kommer från två vilda själar som tycker att det är coolt att vara snäll.

Hoppas ni vill hänga med! =)

Nu sitter jag på tåget he igen och är galet nöjd med dygnets möten och träffar. Speciellt morgonens kräks-pass med Joanna och Felicia… Mer och allt om det imorrn.. Nu ska jag peppa inför barnens gradering i Ju-Jutsu ikväll! Iiiii! Så spänd!! =)

Ha en fin eftermiddag raringar me smör på!
Puss Ida

Från stationen tog jag en taxi rätt ut till Röhnisch HQ i Harby Sjöstad. Fick kika på nya kollektionerna inför 2018 och träffa den ljuva Lovisa som bjöd på god lunch. Vi har ett utmanande år framför oss med endel förändringar men allt till det bättre…

Efter ett eftermiddagsmöte var en dusch på sin plats innan middagen. Detta ständiga bekymmer med håret alltså… Bad om er hjälp på insta igår och ni är så söta! Tack!

Dessa brallor! SÅ coola! Grymt nöjd över köpet. Från HM. Rea så jag köpte dem för 150:-

Outfit: Skjorta från herravdelningen på Zara 349:-, Brallor från rean på HM 150:- Skor från Acne, Wakakuu förrförra våren. Svindyra men har använt dem säkert över 100 ggr =)

Skatan på språng i Sthlmsnatten…. Hahah… 16:50… Middagsmöte 17:00

Just så här är vi. Hon är min bästa bästa!

I have her back. Always…..

Ett glas chablis smakade gott. Maten var konstig, dyr men god. Vi var på Kasai. Möte med Sportamore.

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00