ANNONS

Powerpose

/

Pepp

,

Goddagens gänget!

Sitter på snabbtåget denna gång och beräknas vara hemma vid tio-tiden ikväll.

Sitter här med ett trött men äkta leende över en lyckad dag i Sandviken.

Det är inte utan än att jag var lite pirrig i för detta. Men inte så nervös att det tog över utan bara sådär….” hoppas allt går som jag tänkt och att de tycker om det”….

Jag hade preppat mig väl. Väldigt väl. Jag märker att planering och förberedelse är a och o vid föreläsningar. Så jag kunde inte gjort den läxan bättre än jag gjorde…

Morgonen började med ett litet flåskalas nere i hotellets gym. 10 min mysjogg på bandet , 10 min crosstrainern , 10 min bandet och 10 min crosstrainern. Varierat så jag inte ledsnar…

Sen åt jag megabalunsfrukost innan jag tiggde skjuts av några damer på bordet bredvid som, jag lyckats höra, skulle till Sandvik…:)

Väl där var jag lugn och förväntansfull. Men alltid innan jag ska föreläsa går jag in på toan, kollar mig i spegeln, sträcker upp armarna som ett v och säger till mig själv att jag ska klara detta! Världens bästa powerpose! Även om jag då och där knappt tror på det så lyckas jag alltid bli lite mer pepp av det. Självförtroendet stärks. Om du vill veta mer om mitt knep… Kolla in HÄR.

Tror och hoppas de båda föreläsningarna gick bra och att kunden är nöjd. Fick iallafall fina blommor och presenter som jag inte alls förväntat mig! Blev så glad!

Ha en fin torsdagskväll godingar!

Puss o Kram Ida

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00