ANNONS

Yogans värld

/

Yoga

,

Yoga är lite som vin…. En helt egen värld och uppsjö av kunskap. Ju mer jag lär mig om yoga, desto mer inser jag att det finns att lära…

Jag älskar att förkovra mig och lära mig mer kunskap! Speciellt inom områden jag är intresserad av! Yogan är speciellt då en också lär sig så oerhört mycket om en själv samtidigt…. Det är alltid ett djupdyk ner till ytterligare ett lager. Jag blir ibland rädd och osäker men oftast landar det i att jag blir en ännu bättre människa och får än mer livskvalitet…. Kan nog säga att yogan har förändrat mitt liv. Det var bra innan. Men ännu bättre nu efteråt och jag är är såååå ivrig på att lära mer,dyka djupare och få ÄN mer lycka i livet!

Nu kör jag dag 2. Hoppas DU gör något härligt en lördag som denna!

Massa kärlek Ida

PS. Bilderna är på vår fina lilla grupp i helgen. SÅ fina själar!!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00