ANNONS

Jag/du mot dom?

/

Pepp

,

Äntligen måndag!

Eller.. hahaha.. Jo men asså jag känner grym pepp inför denna veckan! Ska gå in i sluttampen på en hektisk höst och har några veckor kvar innan lite ledigt.

Jo som en förlängning på dagens instagraminlägg…..

Jag skrev att jag liksom aldrig förstått mig på konkurrens… Att det ska vara vi/jag mot dom/dig… Har alltid haft en öppen syn om att jobba tillsammans! Ser jag eller stöter på någon som kan mer än jag inom vad det nu än må vara.. Då ser jag det som en tillgång! Fatta jag och hon/han kan uträtta bra saker tillsammans?! WOW!

Ledsamt nog har jag ibland stött på skepsis och illvilja hos några. Fått ta en del stötar och hårda slag pga miss i kommunikationen helt enkelt…. De har inte förstått min avsikt. Det grundar sig förmodligen  i ett annat tänk hos dem..- Kanske tanken om konkurrens och att det behöver tuppfäktas istället…? Tanken om att en måste vara vinnaren… Varför kan vi inte vinna tillsammans?

Alltså ORKAR inte hålla på så! Jag behöver inte visa mig större än du, bättre än du…Jag är bra på något, du på ett annat. Jag är längre än någon som är kortare, jag har mindre abs än någon som har 8-pack… Who cares…? Alltså inte jag… Tävlan för mig ligger i att vara mitt bästa jag. Att bevisa för mig själv att jag kan nå mina mål och drömmar. Hur gör jag det bäst? Ja genom att inspireras av eller ta hjälp av de bästa såklart!

Så när du träffar mig…. Join my team! Vi är inte konkurrenter! Vi kan uträtta mirakel tillsammans. Framförallt ha fasen så mycket roligare om vi spelar i samma lag.. =)

Ha en fin dag hjärtesnurrkurrgurrpurr!

Puss Ida

Alla har vi olika erfarenheter, mål och visioner. Jämför inte.

Barca-squad ! Här snackar vi teamwork ! Bilder tagna av Lisa Hööks.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00