ANNONS

Ladda för att kunna elda på

/

Pepp

,

Hej alla goa lördagsfirare!!

Att alla ni skulle älska och hålla med om allt jag skriver är högst otroligt…. Ni har alla olika liv. Ni befinner er i olika delar och perioder av livet… Någon behöver öka farten… Alltså latmasken, oro, ängslan och bekvämligheten har tagit stor plats och växer samtidigt som viljan och längtan efter att faktiskt ta sig ur denna sköna bubbla är stor…

Någon annan har alldeles för mycket eld och fart i livet och behöver snarare bromsa lite för att inte bli bränd …

Någon har en utmärkt balans och mår huuuur gött som helst:)

Med detta sagt och det i åtanke försöker jag tala till er alla.

I detta inlägg vill jag att du med fart och eld lyssnar noga….

När återhämtar du dig? Alltså när tillåter du dig själv att bara vara? Inte scrolla i mobilen eller se på Netflix … Utan när du tömmer intrycken för att verkligen koppla av…

Kan du få plats med mer av denna vara i ditt liv? Framförallt av den enkla anledningen att du ska orka resten lite längre.

Hur kan du planera in en viktig återhämtning närmaste dagarna? Kanske en stund i fåtöljen med en sprakande brasa, en stilla promenad i skogen, meditation etc… Måste inte vara en evighet… Bara en liiiiten fin stund för att fylla på och ladda..

All kärlek till dig, å dig, å dig!!

Kram Ida

Ett av mina sätt... Bara titta in i brasan och tänka på allt jag är tacksam över.
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00