ANNONS

5 hårda tips om att nå resultat

/

Pepp

,

Träning

,

Hallå där gosetussisar!

Redan torsdag! WOW! Jag skulle varit i Gbg på en rad viktiga möten idag och imorgon. Ikväll skulle jag varit på 2 superdupermegaroliga events och hade fyndat nya lackbrallor kvällen till ära! Men så läste jag på nätet om EU-toppmötet och insåg att inget är mer värt än min säkerhet och att jag hinner hem till mina barn imorgon. Så jag tog beslutet av att stanna på schlätta. Känns bra i magen men surt att missa massa roligheter såklart. Ska trösta mig med att jag får ytterligare en kväll med de jag älskar mest… =) När jag är iväg längtar jag ju ändå nästan alltid hem ändå.. =) hahaha!

Många av er hör av sig om just den här frågan…. ”Varför får jag inga resultat? ” ” Jag gör ju allt rätt” därav kom den på tal i ett inlägg.. =)

Jobbar du på utan resultat? Du kämpar och sliter och märker absolut ingen skillnad? Du som gör allt enligt regelboken och som alla säger.. Alltså då menar jag inte bara yttre resultat i form av viktnedgång eller muskeluppbyggnad…. Utan jag snackar allt ifrån träningsresultat till relationer till karriär…. (Uppmärksama noga nu att jag generaliserar och att det i enstaka fall absolut kan vara någon sjukdom eller liknande bakom uteblivna resultat.. Detta är min erfarenhet och det jag lärt mig genom mina år och utbildningar. Inte ett facit.)

Detta säger jag inte för att döma eller verka hård utan bara som en ärlig vän mot dig själv och mot mig själv! Jag glömmer också ibland av att vara ärlig mot mig själv och förvänta underverk utan att faktiskt egentligen gjort tillräckligt med förändring eller låtit tiden gå tillräckligt långt för att se resultaten….

Så vad jag har kommit fram till gällande detta är..

Nr. 1. OM du nu verkligen vill nå ditt mål och verkligen tror dig göra allt rätt men ändå inte får resultat…Då ljuger du för dig själv. Någonstans gör du fel. Hade du gjort alla rätt så kommer resultatet. Rannsaka dig. Skriv listor, för dagbok etc…

Nr. 2. OM du nu gör allt. Du är verkligen sanningsenlig och håller dina rutiner.. Då KOMMER resultatet! Då är du bara inte tillräckligt tålmodig. Se var du är nu. Sätt en påminnelse i mobilen att checka av läget om en månad. Se vad som hänt.

Nr. 3 Du har satt för höga mål som inte alls är realistiskt i förhållande till ditt övriga liv. Sänk kraven.

Nr. 4 Du vill inte nå målet tillräckligt hårt och har bara en yttre drivkraft såsom vågen. Hitta din inre drivkraft! Hur vill du må? När mår du så? Vad krävs av dig för att må så? Vad skulle kunna vara första steget,,,,?Är det värt det eller har du det ganska bra där du är nu..?

Nr. 5 Älta saknaden av resultat tar energi. Tro på din egen förmåga att nå ditt mål. Sluta analysera det dåliga. Fokusera på vad du kan förändra för att göra det bra.

Ta hand om dig. Du är det finaste du har! Oavsett om du når mål eller ej…

Puss o Kram

Ida

Jag har inte som mål att bli snabbare eller kunna springa längre. Jag har som mål att få ett starkt hjärta och en bra kondition. Så älskar jag känslan av att mysjogga. Jag märker ändå att jag vissa perioder studsar fram och vissa perioder är det tunga ben… Jag märker då att det är ju när jag inte sprungit lika mycket som jag blir tyngre…! Håller jag igång löpningen går det lättare och lättare. Jag förstår alltså vad som är felet… Blir inte mer förvånad än så, lägger inte så mycket mer ältande utan bestämmer mig för att springa lite mer och oftare. Igår flög jag fram på lunchloggen i skogen! Hade velat springa långpass men hade inte tid… Hoppas benen är lika pigga och jag hinner i helgen =)

I skogen doftar det så magiskt alltså! Älskar älskar älskar vår vackra natur! Hav, skog, berg…. ! Tröja från Röhnisch, brillor från RayBan. Leende från runners-high! =)

Mysjogga, stanna, mysjogga,stanna…. En måste stanna och andas in denna skönhet emellanåt.. Snart kanske täckt av snö. SÅ vackert!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00