ANNONS

10 000 steg

/

Träning

,

Hallå goaste ni!

Hoppas er tisdag är fin som snus! Jag är i workmode 3.67 typ.. Har full kareta fram till mitten av december… Då ska jag varva ner lite och tokladda för 2018.

Gillar verkligen att känna puls och jobba hårt i perioder och är väldans noga med att skapa målbilder och belöning . Jag vet att det jag gör nu skördar frukt sen. Så har jag liksom så jäddra skoj i mitt jobb att det är aaaaall worth it!

Något jag aldrig tallar på är tiden med mina små. Herregud… Utan dem är jag halv. Utan dem är jag INGET!

Det som blir lite lidande är kanske min egen träning… Jag tänker då att allt är bättre än inget och ser till att promenera mycket. Så fort jag ska någonstans tänker jag- ”Kan jag gå eller cykla kanske”.. Oftast blir svaret ja… Imorse var det så kallt att näshåren frös till is men så fort jag gått 20 meter och barnen cyklade brevid så kändes det värt allt! SÅ skönt. Lämnade kidsen, tog några viktiga samtal och sedan hade jag huxflux gått 3900 steg. Mitt mål är att gå 10 000 steg 5 dagar i veckan. Än så länge har det gått toppen! Det jag får på köpet är också frisk luft! Å luften här på schlätta är ren, krispig och alldeles ljuvlig!

Forskare kommer mer och mer fram till att just vardagsmotion är än viktigare för din hälsa än att stressigt klämma in maxade hårda pass för att sedan ligga på soffan…. Jag tänker att lite av allt blir väl bra?:)

Hur kan DU få in mer vardagsmotion i livet?

Ha en fin dag,

Massa kärlek Ida

Alltså vädret igår morse!!! Ja döööör så fint!!

Igår gick jag i kort jacka och vantar.

Idag blev det lång kappa och mössa . Burrrrr… =)

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00