ANNONS

Studio Schlätta

/

Träning

,

Jag har blivit med studio!! Jag har länge velat ha en egen liten oas på hemmaplan där jag kan få träffa fina själar. Detta hoppas jag ska tas emot med varm hand av boende på orten men också en möjlighet för er där runtom i landet att komma hälsa på!

Tänker att jag bara har drop-In och lägger ut klasserna pö om pö. Nu har jag inga planer på att ha medlemskap eller schema. Min övriga verksamhet innehåller alldeles för brokig vardag med resor och mycket helg-jobb att jag kommer ha svårt med det.

Under fliken Schlätta-Studion och i kalendern här på hemsidan kommer jag att lägga ut tiderna. Det kommer vara alltifrån yoga till Soma Move , core eller freepower…. Det jag får feeling för. Man kommer att kunna swisha 180:-/tillfälle och ingen anmälan kommer att krävas.

Jag kommer även att hyra ut studion till andra samarbetspartners inom hälsa. Först ut är Fridas Träning som ska ha 2 tillfällen. Läs mer HÄR

Hoppas du vill komma hälsa på!

Varm kram o ha en fin lördag!

Puss o kram!

Entrén!
12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00