ANNONS

Kissade nästan på mig!

/

Pepp

,

Fick ett samtal. -”Jo! Du är ju bra på det här med sociala medier! Kan du tänka dig komma prata om det inför 500 pers? ”

Eeeehhh… Åkäj… Men lella ja?… Asså jag är inte SÅ stor inom denna världen… Kan jag något om det ens? Jaja.. Kör en Pippi- ”Det har jag aldrig gjort innan så det klarar jag säkert”.. =)

Sedan kom ett mail några dagar innan- ”Hej Ida! Kul att du ska komma prata om hälsotrender och så”.. Eeehhh… Ska jag? Så jag preppade lite frågor inför måndagen och tutade iväg till västkustens pärla Tanumstrand. Helt annat fokus än vad jag från början blivit ”bokad till”… Hahah..

Där hade Pinchos Norden en härlig sammankomst med över 500 personer. En heldag med full cirkus och efterföljande galamiddag. På scenen skulle jag, Michael Dahlen ( ekonomiprofessorn) och kocken Anders Dahlbom ha en skön paneldebatt med en moderator som ledde…

När jag kom in i den fullproppade salongen med stolar och ögon överallt kom först hungern. Blir alltid hungrig när jag är nervös… Sedan kom kallsvetten och jag hade en superfin ny blå skjorta och det enda jag kunde tänka då var.. ”Låt det inte synas med lökringar på scenen. Varför i hela fridens namn valde du en blå skjorta idag Ida B !!! ” Efter lite djupandning och ljusa tankar om sådant jag gjort bra innan så kände jag mig ändo redo…

Efter en celeber presentation var det min tur att med applåder och hög musik äntra scenen och sätta mig i soffan brevid Michael…. Det enda jag tänkte då var ” ramla inte i trappan för gudskelov kvinna! ” Jag klarade mig galant… Puh. Tack någon där uppe.. =)Första frågan var någon helt annan än de jag preppat och så fortsatte frågestunden och jag fick helt enkelt improvisera så gott jag kunde… Fick en god känsla och tänkte att- De där ute är precis som jag..

De har också två ben, kissar i en vanlig toalett, får hicka och äter tacos på fredagar… Så jag pratade på som om dom var mina kompisar och herregud så kul vi hade! Kändes så spännande och stort att få hänga med så många och få förtroendet att vara en del av den dagen…

Jag blev ombedd att avsluta med en pausgympa och valde först sten,sax, påse följt av knäböj, sambahöfter och en powerpose =)

Tänk så det kan gå… Ibland bra ibland mindre bra..

Nu känns det extra roligt att om några veckor få besöka Sandvik och tala inför nästan lika många om det jag kan och brinner för.

Ikväll ska jag ha min första yogaklass i min nya lilla studio! Wihoooo! Ska bli så mys! Hoppas vi ses! 17:30 Odengatan 4. DropIn och först till kvarn. 180:- swish betalas på plats.

Puss o kram

Ida

Kass bild men ser ni det fejkade leendet… Hahah! SÅ nervös.. =)

Nej men inte så många va…? Hahah

Lilla jag på den stora scenen… Surrealistiskt.. =I)

Puh… Andades ut nån gång i Uddevalla typ… Haha… Skjorta från No.21shop i båstad. Örhängen från Fabriken Vara (0512-33394)

11

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00