ANNONS

Dröm, äkta eller Photoshop?

/

Pepp

,

Träning

,

Goddagens gänget !

Alltså gårdagens morgon kan vara en dröm… Eller så är den fullt levande och äkta… 

Den var precis som jag drömt och visualiserat om. Sedan har jag jobbat och jobbar hårt för att nå och ha…. Att stundvis kunna bo vid havet för att starta dagen just såhär .

Jag har valt att prioritera dessa stunder av livet. Jag förstår att alla inte kan uppskatta det som jag gör… För någon av er kanske nattklubbar , barer eller dansgolv är njutning och det du prioriterar som ”egen tid” eller vad ni vill kalla det. Jag älskar att komma i säng kl 22:00 och kliva upp tidigt för att njuta av detta….:

– En mysmil längs havet tillsammans med mannen som jag avgudat i snart 18 år och som jag skulle gå över eld o vatten för…. Sedan med spänning och förväntan hoppa i ett iskallt hav som vittnar om att vintern är på intåg….;) Känslan av att huttrande komma hem till en varm dusch och lååååång frukost med alla mina tre favoriter i livet…. DET är en av de sakerna jag lever för… DET är min njutning och lycka! 

Hoppas Du kan finna din njutning i livet genom det Du uppskattar. Livet är nu. Inte sen. 

All kärlek!

/Ida 


Ser ut som vilken sommardag som helst men Nope….:) Bara några plusgrader och frost på rutorna.

Tänk så vackert! Orört och på riktigt… Inga filter , inga photoshops bara himlen i all sin skönhet!

Minuten efter den rosa himlen blev den gyllene och vacker i sin andra skepnad…

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00