ANNONS

Små tottos

/

Familj

,

Nämen hallå godingar!

Tisdag och veckans absolut tråkigaste dag:) Har valt att vända på det sen en tid tillbaka… Göra något extra piffigt på tisdagar just för att det är en ganska torr dag… Idag blir det bio me trollen. My little Pony ska vi se!:) Älskade dessa små tottos när jag var liten och minns att jag fick det efterlängtade ponny-huset när jag fyllde 5 år! DET var den bästa present jag nånsin fått tror jag! Oj som jag lekte med detta hus och mina små ponnysar. Vi får se om det blir en tripp along memory lane eller ej…:)

Igår gjorde vi något som Stella längtat efter… En shopping/mys-dag med bara jag och hon … Hon hade bestämt att vi skulle ha svarta byxor och våra rödvit-Rutiga skjortor. Vi lämnade MrC hos kompisar och åkte iväg till Helsingborg. Ingen tid att passa. Inga måsten att köpa eller göra…:) Vi började med en manikyr som facinerade både mig o Stella över kaoset men ändå precisionen och sedan tidsåtgången…:)

Efter nagelfix var det viktigaste hållpunkten- frozen yoghurt 🙂 Oj så lillan njöt o mumsade.. Mamman smakade lite men frös mest ännu mer av den kalla ”glassen”…

Sedan fick lilla fröken välja ut små smycken, några tröjor och en finkappa. Jag hade lovat att inte lägga mig i för mycket och jag är glad över hennes val av en fin beige mjuk fuskpäls:)

Jag tror det är viktigt att låta barnen välja lite själva … Att inte styra helt. De ska ju få känna sig fina… Sen det där med korta magtröjor och neonfärgade klänningar …. ja vissa stopp och gränser måste mamman allt sätta…:)Vi fikade, strosade och avslutade med pyssel. Allt i hennes takt och önskemål… I vår vardag är det alltid en tid att passa, någonstans de ska vara härnäst… Ibland, när jag kan….så

låter jag dem pausa lite från det.. Alldeles för sällan tyvärr men igår var det jag och hon och herregud som jag njöt…:)

Ha en strålande tisdag,

Kärlek!

Ida

Hjältar från helsingborgs fritidsverksamhet! Hur härliga som helst och bjöd barnen på massa kul halloween-pyssel! Heija er!


Hon älskar att pyssla =) Mamman är inte lika pysslig så det är toppen när någon annan erbjuder.. =)


”Du o ja mamma”. Check på den snäckan.. =)


”Mamma vi låtsas se något vi blir förvånade av … Hahahahah!”


Köpte med egna pengar lite krimskrams… Som jag annars är helt emot eftersom det bara blir onödig konsumtion.. Men eftersom hon aldrig nånsin gjort det innan så kunde jag se mellan fingrarna .. =)


Frozen yogurt med creme brulee-smak… Den du.. =)


Nagelpiff. Hela salongen samlades till slut runt sessan B Olsson. Hon har ett sätt som gör att man bara vill vara nära henne.. =)

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00