ANNONS

Höstlovsstart! 

/

Familj

,

Då har kuddilurisars höstlov startat! Yayyy!! Båstad hela veckan med massa mys o bus!

Eftersom jag rest mycket i höst både jobb o privat så har jag valt att ta lovet med barnen. Låta dem styra programmet, inte boka massor och bara vara nära dem…:) Resten av hösten blir lika full fart med jobb o jobbresor så jag vill visa dem min fulla närvaro under dessa dagar.

Så idag blev det lite jobb innan de hunnit vakna till liv och ett snabbt hemmapass när de pysslade. Jag körde överkropp i trx o gummiband. Planen var 45 min men det blev inte riktigt som planerat…:) Kaoset var ett faktum efter 30 min…:)

Men det är liksom okej… Alla pass kan inte bli helt perfekta och nå toppresultat… Iaf inte i min värld med barn. Charmen med hela grejen är att varje pass blir unikt och det ångras ju sällan…. Sen kan jag fokusera fullt på träningen nästa vecka. Just nu är huvudfokus barnen. Balans. Ge o ta. Rikta sitt fokus. 

Nu har jag haft huset fullt av barnens vänner och ska ta med mig min lilla sessa på en mamma/dotter-mys:) 

Massa kramar till dig!

/Ida

Trx är min bästa investering i träningsredskap. Alla gånger!

Innan kaoset bröt ut. Jag njöt av att se dem samarbeta.

Ser ni kaoset på väg…? Stellas fot under stolsbenet…:):)

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00