ANNONS

Energi i hus….

/

Pepp

,

Hallå godingar!

Idag vaknade vi av storm här i Båstad! Men … har mamman lovat färska frallor till frulle så är det bara att ge sig iväg:) På me bra kläder och ut! Mysfrukost deluxe med tända ljus o brasan som puttrade…. 

Sen var det dags för spinning för fru b Olsson ! Herrejösses Amalia så jobbigt med 55 min tunga backar på en liten sadel i en minimal sal vid ett industriområde i Båstad… Motivationen fick sig en utmaning och pannbenet tog mig i mål.

Sopslut, nöjd och väsentlig skillnad på magsmärtan som gärna strålar ut i ryggen på mensens första dag knatade jag hemåt och pysslade runt i mitt fina hus som jag bara älskar! Det är någon viss energi här i Båstad som jag upplevde från allra första stund… Jag bara mår så gött. Det kommer ett lugn över hela själen och jag behöver inget mer i livet … Jo kanske lite kallt dopp i havet och kramar …. Men annars…:) 

Jag tycker det är viktigt att trivas i sin vardag och i sin miljö man vistas i. Både hemma, på sitt eventuella gym, på jobbet etc…. Finns det ingen förklaring till varför du vantrivs kan det vara någon energi som påverkar dig negativt… Det måste inte alltid gå att ”ta på”… Men kan du ändra på den miljön? Gör det. Det är viktigt att ha en god känsla där man är och kring de människor man är runt. Livet! Du har ditt liv nu. Inte sen. Må ditt bästa jag på det sätt du kan påverka.

Ha en fortsatt skön lördag raringarna! 

Puss o kram!


Mysdukning i burspråket på lunchen!

Tända ljus hela dagen! Älskar!

Broccolisoppa!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00