ANNONS

Schlätta fashionweek

/

Mode

,

Igår var det Trend-och modekväll på Vara Konserthus. Mamma bjöd med mig och vi fick front row:) (läs mamma var i tid och tog bra platser) 

Om jag älskade Vara innan så blev jag än mer kär…. Så varmt o prestigelöst … Butikerna, ideella krafter och bidrag till Rosa Bandet. Det bjöds på både vackra balklänningar, skidställ och naket.

Snyggaste ingången hade såklart Fabriken Vara med glada mannekänger och välmatchande outfits….. Jag kanske hjälpte till liiiite…. Men mest gjorde Anna. Min fina Anna som driver Fabriken Vara med hjärta o kärlek. Så stolt över min vän.

En av underklädesbutikerna visade både nattkläder, morgonrockar och spanx. Damerna som gick mannekäng bjöd verkligen på sig själva! Krävs både mot, självkänsla och kaxighet att klä av sig för flera hundra människor. Älskar att se ”riktiga människor”! Inte bara naket där huden är slät, rumpan fluffig och bysten i våning 3. Här var det kvinnokroppar i alla dess former som glatt visades upp och herregud så befriande! Tack tjejer!

Så himla mysigt att få en kväll med mammsegull utan att trollen tog all uppmärksamhet . Bara ja o hon. Älskar min mamma! 

Nu sitter jag och trollen på väg till Båstad för efterlängtat mys! Vi ska ha höstlov och jag ska jobba smått och mysa stort! 

Längtar efter havet, yoga, varmt te och brasan. Ska bli ljuvligt !

Hoppas din helg blir precis så som du önskar! 

Puss o kärlek

Ida i tågkaos med två förväntansfulla ( läs sjövilda ) godingar

Vi har verkligen ett vackert konserthus i Vara. Blev så fin stämning vid lilla scenen

Titta lille godingen!! Charmade skjortan av mig iaf:)

En prinsessa i grått

Jag o mammsen . Kaffepaus!

Var på taekwondo med barnen. Tog en mysjogg under tiden. Kom hem 18:49 och eventet började 19:00. Snabb dusch, Hunkens skjorta, lite lokta -gött o snabbaste skorna var jag på plats 19:02.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00