ANNONS

Rosiga kinder

/

Träning

,

Godmorgon gänget!

Redan tisdag och dagarna flyger iväg!

Imorse gick jag en uppfriskande prommis innan kidsen vaknat. Inte alls för att det skulle generera till min träning egentligen… Mer för känslan av att få vara ute en stund i friska luften, få vakna i lugn o ro, få till några nyttiga steg i vardagsmotionen och för att få komma in med rosiga kinder. DET älskar jag. Det är liksom min bästa lyx på hela dagen.. =)

Idag blir det fix o trix i min nya eventstudio, planering för nästa års mål och en mailbox att gräva ner mig i.

Sen stänger vi snart anmälan till Bjertorp Bootcamp 12 november. Passa på att haffa din plats och bjud med dig sambo, mannen, pappan, morfarn och fira Fars Dag på bästa sätt- rörelse! HÄR är länken till anmälan. Nedan följer ett bildspel från andra bootcamps på vårt vackra slott.

Ha en strålande dag sötnosar!

Puss o kram Ida

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00