ANNONS

Åre

/

Resor

,

Har saknat denna byn sen jag sist lämnade. Då var det vitt överallt och många streck under nollan alltså… Sååå kallt.

Nu…. alltså nu är det mellan 0-2+  och stråååålande sol! Den friska höga luften tillsammans med utomhusträning och yoga, härliga kvinnor och god mat måste vara oslagbart!

Vi bor på det fina Holiday Club som ligger vid vattnet och har liksom allt en kan tänkas behöva… Gym, yogasal, god mat, härlig utsikt och trevlig personal. Minns att jag kände samma i våras. Härlig energi här…

Jag hade igår äran att ha med alla 111 tjejer på ett utomhuspass vid ankomst och innan middagen. Vi sprang runt i Åre by och jobbade intervaller, styrka och lite lek.

Idag startade vi med pannlampor 07:00 för ytterligare ett pass innan jag hade yoga i norra Sveriges vackraste yogasal. Så himla vacker! Åker du till Åre kan jag varmt rek en klass för den ljuvligaste av dem alla- Therese Furudal Hydén aka @yoga_stories . En kvinna jag beundrar och tycker så mycket om!

Nu ska jag ha planeringsmöte med SATS inför kommande roligheter här i byn.

Ha en fortsatt fin lördag!

Kram Ida

Therese . Min womancrush❤️

Så fina yogis imorse

Den viktigaste av dem alla- Shavasana

Vilka krigare 07:00 imorse

Så allt lönade sig när solen steg opp!

Igår fick tjejerna testa på lite kickar o slag

Jobba mage

Åres vackra kyrka!

Vi tog över Åre torg :)

Alla är här av olika anledning, olika erfarenheter och har olika mål. Viktigt att tänka på att en gör detta för sig själv

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00