ANNONS

Organiserad

/

Pepp

,

Jo men jag är nog ganska organiserad… För det mesta iaf… Å om jag är i rätt sinnesstämning … Alltså om jag ätit , sovit, fått träna, inte har ont nånstans, är lagom stressad och ha fått gosa med barnen för inte så längesen… Om något av dessa rubbas så märker jag direkt att jag blir disträ, svårt att fokusera, lättretad och trött…

Ibland är det bra att se över var störningsmomentet är… Vad dina behov är. För att sedan kunna lösa livet liksom… Typ ta på syrgasmasken själv innan du hjälper andra… 

Skriv ner någon gång när du mår som allra bäst…Hur du ätit, sovit, tränat, kanske yogat etc…. Spara den. Ta fram när livet är lite irriterat- se vad som saknas och vad du kan gå tillbaka för att lösa…..

Så. Mätt å gla å nu på väg att få kramas med mina troll! 

Ut me er! De e lööööööövly!!! Iaf på schlätta 😉

Pösss

Klarblå himmel!!!! Pussssss

Njuter av löven några veckor till… SÅ vackert!

Packar mellan varven. Här blir ett kit!;)

Mest träningskläder förstås;) Åre snart kommer jag!!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00