ANNONS

Champagne 

/

Resor

,

Ett gäng med goa vänner ska utforska detta världskända område med vinrankor, champagnehus och trevliga brasserier.

Min man har, som ni vet, en förkärlek till mat och vin. Jag delar den till viss del absolut . Men skulle helt klart säga att jag har mer förkärlek till yoga och acaibowls.

I ett förhållande är det viktigt att dels ha samma intressen men också olika. Att sedan inte tvinga in den andre att känna samma kärlek. Men ändå bjuda in i dennes ”värld” där den känner så starkt för.

Därför valde jag att åka med Hunken in i hans värld denna helg. Jag hade helt klart hellre valt havet, yoga och en grön smoothie eller två. Men som sagt. Jag älskar honom och vill visa min respekt och kärlek till honom.

Känner mig just nu lite malplacerad och förstår inte hälften av vad de snackar om. Då tänker jag att det är ju precis så en nybörjare inom träning eller yoga känner! Att allt är en enda stor förvirring! SÅ nyttigt att gå utanför sin comfortzone och se hur det är att vara rookie!

Alltid något gott ur det!

Hoppas ni får en härlig lördag!

Vi ska mysjogga på morgonen sen besöka Moet och Dom Pergniogn.

Puss o kram!

Jättegott bubbel! Säljs tydligen mycket i Norge..?:)

Såhär ser socker ut mina vänner! Skördade sockerbetor!

Skor från Barca, jeans från Replay, tisha Gucci, kavaj HM, örhängen Barca, väska gucci.

Som ett barn på julafton är han här nere… Älskar att se ögonen glittra när han får höra om hur de lagrat och snurrat på flaskor i en gammel källare..

Sååååå pittoreska fina byar!!

Såhär ser de flesta landskapen ut där vinrankorna odlas som sedan blir champagne. Att det heter just champagne är för att de odlas här . Inget annat vin får heta champagne. I Spanien heter det cava, i Italien prosecco. Fast själva proceduren ju är densamma..

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00