ANNONS

Frostis o oboy till frukost

/

Resor

,

Tänk om någon sagt till mig som liten att jag skulle åka till Köpenhamn en kortis över några timmar, knappt ett dygn..?

Vi hade ju det som vår lyxsemester som barn..? Glömmer aldrig när pappa hade fått bonus och de hade sparat ihop till en helg på badhus-hotellet i Fredrikshamn… Vi åkte färja från Göteborg, hade med matsäck på vägen dit och packning för en hel vecka..:) Sen badade vi från öppning till stängning så huden var alldeles skrynklig och läpparna blå..:) Minns att det var första gången jag smakade på varm toast… Ja ni vet såndäringa toaster som var poppis på 80-talet? En kunde ta två mackor och lägga något emellan sen värma den i ett typ våffeljärn så smälte allt. Det och en tallrik pommes var min favvo då… Hahah! Om mina kostvanor ändrats? Svar ja!

Mina föräldrar är världens bästa men kost har de aldrig haft koll på.. Jag och lillebror åt frostis med socker,  vitt bröd med apelsinmarmelad och ett glas oboy som var mer en sörja än mjölk… Hahah! Herregud..

Hursomhelst… Jag äter sällan socker idag och det är för att jag helt enkelt mår SÅ mycket bättre utan! Jag tror att mycket av våra sjukdomar startar i tarmfloran och den vill jag hålla ren och fin. Därför proppar jag i mig grönsaker, bär och frön. Ja en å annan port salut hyvlas in i kakhålet varje dag ska jag tala om. Herregud så gott det är!!

Köpenhamn… En av mina favoritstäder! Var där häromveckan. En kortvisit med ack så härlig!

Hoppas din dag blir fin!

Puss o massor!

Så charmiga hus ju! Går mest och tittar upp så jag får nackspärr.. =) Eller blir påkörd av en cyklist eller två.. herregud varenda människa cyklar ju här!

Häpp! Outfit: örhängen från barca. Tröja från Zara, byxa från en butik i gbg som heter Grace. Märket är Ahlvar. Skor från New Balance. Wakakuu. Väska Gucci från Rom i våras.

Alltså jag gillar inte klotter men detta blir nästan som konst för mig…

På hotellet tog jag en ostbricka i väntan på mat. Herredramigbaklänges vilka goda ostar!

Hotel Axel Guldsmeden finns på två ställen i Cph. Vi valde den närmast tågstationen. Bara ett stenkast därifrån. Perfekt!

Sååå fint! Även om jag sällan badar.. Men vackert.. =)

Handfatet var så snyggt! Men hopplöst opraktiskt när jag skulle skvätta bort sminket…

Allt är eko på detta hotell. Så fint!

Rågbröd, riktigt smör. Mums!

10p till frukosten på Axel Guldsmeden.

Nej detta är inte nåt samarbete med något.. Jag bara gillar att ibland dela med mig av pärlor jag upptäcker.

Puss o kram igen.

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00