ANNONS

Mysjoggens lycka!

/

Träning

,

Igår var en hektisk dag men bilåkande och möten i gbg … Hann med lite yoga på morgonen vilket var en ljuuuuvlig start!

Innan jag hittade balansen i träning/kost/vila/livet så kunde jag tänka att ”äh om jag inte presterar på topp under ett pass kan det lika gärna kvitta” …. Nu tränar jag för att jag vill må bra. Jag vill hålla mig frisk. Jag vill sova bra. Jag vill ha mer ork. Osv osv osv….

Så när barnen skulle på Ju-Jutsu kunde ju jag passa på att ta en liten tur ut på schlätta…:) Tog på mig mjukiskläder, satte på en bra spellista och njöt vartenda steg… Jo faktiskt… Bara en håller lågt tempo så är det mysigt att jogga! Hade varken pulsklocka eller Runkeeper så jag vet varken hur långt eller hur fort…

Men efter typ 40 minuter var kroppen nöjd och jag hann titta lite på barnens träning innan vi åkte hem till kvällsmaten. Kropp o knopp i balans. Helt helt ljuvlig känsla efteråt …

Sen kan jag ibland tycka att det är superkul att testa gränser och utmana mig i träningen… Men det gäller att veta när de passen passar in i livet liksom… Livet ger en inte alltid 90 minuter på gymet… Ibland blir det 40 minuter i ett blåsigt grästorp med Lena pH i lurarna:)

Ha en fin torsdag sötenöttera!

Pöss o kräm!

Älskar höstens löv som skiftar färg

Inte så smickrande bild men ren löparglädje:)

Vackert fall i Forshall utanför grästorp

Jag kör oftast On Running Cloudflow. Stabila men lätta

Älskar att springa i charmig miljö

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00