ANNONS

Släpp ut mig!!

/

Familj

,

Efter en heldag framför datorn … Alltså typ klistrad framför en skärm sittandes och fullkomligt marinerad k kaffe tog jag med mig trollen ut i skogen ! De var sådär stingsliga och lättretade efter dagen… Inte alls på humör… Mamman var nog också i behov av utomhusvistelse … Så ut me oss!

Så jag packade en rygga med tunnbröd med kalkonkorv, morotsslantar o skivad gurka. Varm choklad gjord på mjölk, kakao, kanel och vaniljpulver fick plats.

Solen hade retat mig hela dagen med sin skönhet och jag bunden inomhus..Helt galet mycket att ta igen vid datorn. Så fort vi kom ut till skogen blev det mulet. Det började dugga… ingen fara sa jag till barnen, snart kommer solen igen…:) Efter att ha plockat blåbär, hittat lite lingon, spanat in myrstackar och talat om huruvida en får slänga skräp i naturen så hade vi gått någon kilometer in i trolska skogen då himlen öppnade sig och regnet öste ner.

Barnen började bli hungriga så på en blöt stubbe fick jag ta fram den mysiga kvällsmaten och trycka i dem maten:) När vi nästan är klara blir Charlie bajsnödig och inte sådär lite utan ”akut-kan-knappt-röra-sig-nödig”… Slänger i resterna i ryggan och får jobba med min bästa coachning för att få dem att klara hela vägen tillbaka till bilen… Stellas ben höll tydligen på att gå av också…” Sååååå trööööött mammaaaaaa….” :):)

Väl tillbaka hemmavid var det ändå två nya barn som kom hem… Lugna, glada, snälla mot varandra och hjälptes åt att städa deras rum och bygga lego… Mamman också i ett helt annat läge… Kvällsteet smakade mer än väl ..;)

oavsett så gör skogen gott för alla. Herregud så bra det är med skog! Ut me dig! Ut me mig ska jag påminna mig om oftare:)

Puss o kram Ida

Goa ongar!!!

Tunnbrörulle me kalkonkorv:)

Gummistövlar o regnjackan räddade oss!

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00