ANNONS

Marinerar i kaffe och ler åt bildbomb

/

Resor

,

Yoga

,

Hej godingar!!!

Hoppas ni har en fin måndag!

Jag sitter som klistrad framför datorn och marinerar mig i kaffe… Något trött efter förra veckans träningsresa till Barca men lycklig som få.. Det var en vision och ett mål som blev bra. Riktigt bra. Är sjukt stolt över vår prestation. Jag och Miranda har jobbat hårt under lång tid för att få till denna resan bra. Under veckan jobbade vi ännu hårdare för att få den att bli top notch! Jag kunde inte drömt om ett bättre resultat av vårt arbete… Vi liksom klickar i som kugghjul när vi jobbar. Hon o ja. Ja o hon.. =)

Vi anordnade alltså en resa till La Vella Farga utanför Barcelona. Tillsammans med Resia Sverige och Replay Sweden fick vi till en sjuhelsickes resa men träning, god mat, yoga och massa kärlek!

Vår vision var att skapa en unik resa. Inte en där en tränade 5 pass om dagen och åt buffe till kvällsmat. Inte en som alla andra redan varit på. Inte ett träningsläger. Utan en där kärlek, glädje och energi skulle få styra tillsammans med magisk miljö, smakexplosioner för sinnet och återhämtning för ny kraft inför hösten…

Gänget som var med kom liksom ihop sig så fint till en grupp eftersom vi var mitt ute i ingenstans och hade något som kunde stjäla vår uppmärksamhet.. Vi hade långa luncher och middagar med samtal om livet. Allt i livet! När man sedan börjar prata bajs å snusk så vet man att man kommit ett steg närmre varandra i en relation.. =) Hahah!

Här nedan kommer en bildbomb från våra första dagar där. ALLA bilder tagna av den ljuvliga Lisa Höök

För alla er som inte var med iår- tror med all säkerhet vi gör en repris.. =)

Nu ska jag strax hämta trollen och måndagsmysa. Vår bästa dag när vi inte har någon aktivitet på kvällen utan kan bara vara tillsammans! Älskar!

Puss o Kram Ida

Tisdagens första pass var en pw på 7,5 km innan frukost. Sedan ett 90 min bootcamp runt slottets ägor. Här körde vi järnet under en bod bestående av pistolsquats som gick över till lite kickboxningsövningar.

Konstigt att jag tappade rösten efter detta passet…. =)=)

Älskar att se tjejerna förvandlas till Rocky Balboa… =)

Oh yes yes yes the duckwalk… =)

Backträning !

Parövningar är ett ypperligt sätt att lära känna varandra…

Vi kämpar alltid tillsammans. Ingen tävlan. Alla i samma lag!

Vår matsal ! Alltså hur vacker? =)

Maten var himmelsk!

Skratt skratt skratt … Alltså ont i magen efter alla härliga skratt!

Föreläsning. Mål o Motivation!

Eftermiddagsyoga på innergården

Solen värmde våra kroppar och vi dansade oss igenom klassen =)

ALLA efter sina förutsättningar! Endel som var med på resan hade aldrig yogat. Endel var vana yogis. Jämför inte. Inspireras av!

I fokus- Joanna Swica. En imponerande kvinna på så många vis. En av mina nya idoler!

Tjejen i mitten- inte bara breathtaking snygg- även en skärpa och energi av rang! Lovisa Wallin .

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00