ANNONS

Polisanmäla kräk

/

Familj

,

Tanken var ju att ha myyyyys hela dagen! Bara kose oss och njuta av god mat och kärlek !

Med barn och vårt kaosartade liv blir det inte alltid som en tänkt sig …

Frukosten vid brasan slutade i utspilld äpplejuice över nya vita mattan. Förmiddagen blev extrainsatt möte för hunken. Jag skulle livefilma ett yogapass med barnen och får besök av någon form av pedofil som börjar kommentera barnen på ett vidrigt sätt!! Fy farao va arg jag blev! Stängde av inspelningen och blockerade denne ”Magnus” direkt. Har även sparat alla kommentarer så jag ska polisanmäla kräket… Inte ofta jag blir arg men om någon beter sig så mot mina barn har jag inga gränser……

Ett försök till njutning vid havet blev hungriga , gnälliga barn. Mellis blev torr panikmacka för att undvika blodsockerfalls-katastrof….

Den planerade finlunchen ute på stan resulterade i sketna barn från topp till tå med okammat hår och sommarens urvuxna kläder med gummistövlar…. Men finlunch åt vi.. Blev förpassade längst ner i ett hörn av den fina restaurangen dock:):)

Eftermiddagen ägnades åt städ och röj av sommarhusets vissna blommor och döda flugor medans barnens lördagsgodis intogs med efterföljande sockertopp och likaså dipp…

Kvällens planerade mysmiddag blev tacos i soffan för barnen och vi knäckte iaf en bröllopspresent som vi sparat- en Krug från 1998. De bubblorna smälte som sockerdricka i gommen och vi skrattade mest åt dagen som den blev… Tittade på våra lyckliga barn och insåg att det viktigaste ju är att vi har varandra… Att få vara tillsammans alla fyra är liksom det bästa vi vet! Världens mest kaosartade bröllopsdag blev världens bästa!

Hoppas du har en fin söndag!

Jag ska packa iordning allt för imorgon blir det Barcelona och wispresan!!! Wohooo!!!

Puss Ida

Älskar ljudet o doften från brasan!

Gokaffe såklart!

Innan kaoset anlänt :)

Ost från Sivans, bröd från knutjöns och egen färskpressad äpplejuice från grannen :)

Älskar att skrota runt här och barnen har kompisar på besök..

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00