ANNONS

HARLEM

/

Mode

,

Resor

,

Förra söndagen var vi i Harlem. Denna lilla del av Manhattan där historier utspelats som på film.

Jag hade förväntningar om kultur, glädje, sång och god mat. Allt och lite till fick jag…:)

Först strosade vi bara runt i lugnet och kikade i de små stånden med olika prylar, smycken, böcker o skivor som fanns längs med gatorna.

Sedan gick vi in en en kyrka för att vara med på en gudstjänst med både predikan, sång och kärlek. En härlig känsla infann sig inom oss när vi satt där och lyssnade till de olika pastorerna och inbjudna gästerna. Vi går inte i kyrkan hemma i Sverige men är absolut kristna och tror på något… Vet inte om jag vill kalla det Gud direkt men något tror jag på. En högre makt än oss själva som vill oss väl…

Sedan hade vi bokat bord på Red Rooster för gospel o brunch. Uppe i baren drack vi mimosa och lyssnade till husbandet innan vi klev ner en våning för gospelbrunchen.

Själva maten i sig var väl ingen hälsoresa direkt :):) Mest fett o socker med något inslag av grönsaker… Men däremot uppvägde ju konserten den delen.. Herregud vilka duktiga ungdomar!!! Vilka röster! Magiskt!

På väg hem med några mimosas i kroppen fick jag feeling och köpte en svart aftonklänning av en kvinna som sålde div saker på gatan… 20 dollar (160:-) kostade den och passade alldeles ypperligt på flådig gala i Göteborg bland västra Sveriges överklass 🙂 Sånt gillar jag… Att inte följa strömmen varje gång.. Kände mig jättefin i min klänning och fick massa beröm! Ingen som trodde mig när jag sa att den kostade ”20 bucks from a street in Harlem..:)”

Hoppas din söndag är go!

Massa kärlek! Puss o kram

Streetart längs gatorna i Harlem

Älskar känslan av enkelheten i att umgås… Mitt på gatan… Kärlek!

Svenske Marcus Samuelssons Red Rooster

Restaurangens bossar:)

Söndagar öppnar Ginnys supperclub upp för brunch o gospel

VILKA röster! Helt otroligt!

Älskade toalettens inredning

Lura er inte av tunnelbane-uppgången… Gillade bara att matcha med kjolen:):): Kjol: HM, skjorta 2nd Day

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00