ANNONS

PILATES!

/

Resor

,

Träning

,

En hype som varit länge i USA är pilates… Många av Amerikanarna verkar älska denna träningsform . Vi har rest en hel del i detta land genom våra 17 år och just detta finns nästan alltid som ett gruppträningspass på ett hotell eller en liten studio här och var i den stad man befinner sig i.

För några år sedan gick jag en kurs på Pilates Privee i Paris. Väldigt givande och jag fick med mig många bra idéer till mina egna klasser.

Vad som gör mig nyfiken på pilates är att du får lov att väcka många små muskler. Många inre stabilisatorer i framförallt core.

Sedan gäller det att du har verkligen får den kontakten med dessa muskler. DÅ är denna form otroligt givande. Men det går även alldeles utmärkt att ”glida” igenom en sådan klass genom att släppa fokus på musklerna….;)

Jag kollade upp bästa stället i byn och tog en privat kurs tillsammans med en ljuvlig tjej som heter Laura. Laura är gammal dansare och oerhört duktig på att instruera pilates.

Jag hade ont på så märkliga ställen dagen efter  så det var inte  klokt…:)

Hoppas du har en härlig tisdag raring!

Puss Ida

Pilates Academy on fifth. 5 av 42 str

Ser ju helt klart lite läskigt ut:):)

Den där lilla piriformis… Den kändes:)

Nej jag kan hålla posen länge .. tänkt inte på att magen krampar bara…:)

Laura preppar the tools;)

Vi låg, stod , satt, låg på sidan, stod på knä, hade öglor i fötter, händer ja herregud… överallt å ingenstans:)

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00