ANNONS

MÖTA SINA RÄDSLOR

/

Resor

,

I fredagsmorse gick vi upp innan stan hade gått å lagt sig kan jag lova… Jösses! 04:40 ringde min klocka. Upp å fixa fluffet sedan kasta oss in i en taxi till början av Brooklyn Bridge. Där tog vi en kaffe på starbucks och en man satt utanför och tiggde. Det är ju en hel del tiggare och hemlösa på Manhattan… Många riktigt illa däran och en bonntös å pöjk som oss blir ju helt klart berörda…. Så denna morgon gick Hunken in och köpte en stor macka och en gokaffe till killen utanför och han blev sååå glad 🙂 Det lilla kan göra så mycket.. Bara bli sedd .

Sedan mötte vi upp Pontus Höök , frilansfotograf frän Sverige, bosatt med fru o barn i NYC sedan 21 år tillbaka. Vi skulle tillsammans fånga morgonljuset och förhoppningsvis slippa så mycket folk denna tidiga timme…

Det kändes väldigt bra trots jetlag och kall vind. Jag ser med spänning fram emot resultatet. Plåtningen var för mina darlings på Röhnisch. Å jösses va fina kläder jag fick ha på mig:)

När vi var klara sa Pontus att vi skulle åka tunnelbana hemåt tillbaka till Manhattan…. Å herregud! Min rädsla! Trångt, under jord och kanske någon buse …:) Men jag såg det som ytterligare ett socialt experiment för min klaustrofobi och herregud så bra det gick! Trivdes änna bra där nere underground 🙂

Nu hoppas jag du får en härlig tisdag och kanske unnar dig en extra kram till någon du tycker om:)

Puss Ida

Hunken fick assistera med klädombyten och att hålla i blixten:) Herregud så ljuvlig han är denna karln..

Pontus är en fin kille! Vi är båda från landet och humorn fann vi direkt:)

Its a wrap!

Varmt! Jösses så de va varmt och syrefattigt på tunnelbanan.. Verkade inte vekomma någon mer än tant B Olsson ..

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00