ANNONS

DÅTIDENS NEW YORK

/

Mode

,

Resor

,

När jag var ung hade jag en dröm om att bo i NYC något år… Så träffade jag ju Hunken vid blott 18 års ålder och han ville ju inte bli av med mig så länge… =)

Därför har han uppfyllt min dröm så ofta han kan. Tror vi har varit i den staden 13 gånger de senaste 17 åren. Med och utan kiddilurisarna. några gånger med goda vänner som ni ser på bilderna nedan. 2009 var vi där med Elin, Peter o Erika. Minns att Elin tillkom i efterhand och tog en billig flight och ett annat hotell där. Flyget gick ok men hotellrummet var typ gasläckage i så hon sov inte på hela natten. Stackarn… Det finns många riktigt usla hotell i den stan och det är värt att lägga lite extra på val av hotell. Behöver absolut inte ha frukost men definitivt bra standard.

Vi har sett sevärdheterna så när vi åker dit brukar vi göra våra smultronställen.. =)Så tillkommer nya varje år..

Vi har bott både i SoHo, Tribeca och nära Central Park. Denna gången ska jag ju jobba lite så central park blev bäst läge. Men vi lär nog besöka soho vid något tillfälle. Vi ska även på gospel-brunch på Red Rooster i Harlem.

En full uppdatering kommer så fort vi fått wi-fi och jag lovar att länka till alla mina smultronisar efteråt.

När jag gick igenom bildarkivet fick jag mig ett gott skratt.. =) De första resorna kunde jag inte ens få fram för vi har dem bara utprintat på foton.. =)

Hoppas ni får en fin fredag!

Puss o kram

/ Ida numera i NYC några dagar..=)

Årets Duckface 2009. Hunken har snabba brillor alltså…

Min fina Elin i Soho.

Cosmopolitan på The Peninsula Hotel rooftop.

Hunken 2009

Här med våra bästa Krister o Sanna i NYC 2011

2011. Löjligt kära och alldeles för allvarliga.. =)

Älskar att bara strosa i stan.. =)

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00