ANNONS

STOLT O ÖDMJUK

/

Mode

,

Ja jag är stolt över det jag gör och åstadkommer. Framförallt som mamma, fru, vän och medmänniska. Sedan att jag inspirerar och motiverar människor. Det gör mig stolt. Men jag är ödmjuk nog att förstå att det är med hjälp av er läsare, min familj, mina samarbetspartners som jag kan få göra allt det. Sedan jobbar jag hårt. Jag planerar mitt arbete och lyfter ut tid åt mina närmaste. De vill jag inte gå miste om och det är de jag ska dela resten av livet med. För att få livet långt behöver jag också lyfta ut tid till mig själv. Där väljer jag fysisk aktivitet. Jag blir en bättre allt det där ovan om jag ger mig själv den tiden. Det är jag stolt över att jag har insett.

Jag har nu senaste dagarna fått ta emot några långa känslosamma mail från kvinnor, unga tjejer som släppt sin träningshets och genom mina påminnelser om att fysisk motion är bra för både kropp o knopp och att en kan ta det lite lugnt ibland också.. =) Balansen ni vet… Svår men värd att kämpa med lite, för att finna.

När den inre balansen är i samklang med hjärta o själ blir välmåendet på topp. Du känner frid och utmaningar. Du känner nyfikenhet och stillsam njutning. Yin o Yang å ljust å mörkt å allt de där… =)

I mitt arbete har jag förmånen att få jobba med dessa bitar. Få fler att inse hur härligt livet kan bli med hjälp av rätt förutsättningar som du själv skapar och med rätt val av tankar. För livet är NU! Det sker inte sen… NU. Alltid just precis nu…En samarbetspartner som jag är stolt över att få representera är Replay. Även där, ett märke jag valt för att jag älskar det. Fullkomligt..

Deras jeans är de enda jag bär lika gärna som träningsbrallor=) Skulle ha så svårt att lägga ut bilder här till er och vilja få er att köpa något som jag själv inte tycker om… Så hoppas ni tycker om de kläder jag visar här emellanåt!

Sen önskar jag er en fantastisk torsdag!

Jag är på väg upp i luften och över till amerikat, som min morfar sa.. =) Jag ska fota lite kläder, yoga-inspireras av de bästa och ta lite tid i helgen åt kärleken till min man och livet också… =)

Hoppas kunna uppdatera er beroende på wi-fi.

Puss o kram!

/Ida B- 1,2,3 =)

Jeans, tröja o kavaj från Replay.

Good Vibes =)=)=)

Kavajen har en skön avslappnad look som passar lite sportigare outfits likväl som till glittertopen på club en lördagskväll =)

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00