ANNONS

Bjertorp Bootcamp we are ON!

/

Träning

,

Nu släpps platserna till höstens Bjertorp Bootcamp! Wohoo!

Vi ska välta däck, springa i skogen, freepower-svettas och yoga oss mjuka innan vi åker hem. En söndag den 12 november på Bjertorp Slott utanför Vara . Ljuvlig miljö att bli lite sketen i =)

Vi kommer att samlas 09:45 för att köra igång första passet 10:00. Vi kör ute- oavsett väder så kläder efter väder=) Sedan går vi in i värmen och byter om till torra kläder och sätter oss till bords för en ljuvlig slotts-lunch. På utvald plats beger vi oss för att Freepower- dansa oss svettiga igen. Efter den klassen använder vi värmen och yogar oss mjuka innan vi säger hej-då och dagen avslutas 15:00. En sån där lagom skön söndag. En borde ju alltid välta däck samtidigt som en äter på slott =) Älskar kontrasterna i detta upplägg. Vi har gjort det förr och kommer göra det igen. Alltid glada miner efter. Något möra, lite smutsiga men med en skön känsla i både kropp o knopp.

Anmäl dig NU för att få din plats! ALLA är välkomna. Tjejer, killar, damer, herrar och allt däremellan. (Dock rek jag 16 års-gräns för att palla de tuffa passen.) På förmiddagspasset finns två val- ett för dig som inte vill hoppa eller springa och ett för dig som är skadefri och vill känna på en rejäl utmaning.. =)

De 20 första får en vattenflaska och mössa från Röhnisch !

HÄR anmäler du dig. Hoppas vi ses!

Kram Ida

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00