ANNONS

MÅNDAGSMOTIVATION

/

Mode

,

Det ÄR verkligen inte alltid lika piggt att studsa upp på morgonen…. Jag vet! Men om du räknar ut ditt ”varför” kommer du också att komma på ditt ”hur”… Alltså varför i hela fridens namn ska du tassa upp? Jag tror att du har både vetskap och kunskap om hur du ska ta dig upp, fixa morgonbestyr, kanske träna , kanske cykla till jobbet, kanske ens bara vara på jobbet, kanske gå till skolan…

Varför jag går upp tidigt som skam för att träna innan barnen vaknar är för att jag VET hur stor skillnaden blir hela dagen.. Om jag rör på mig på ett eller annat sätt istället för att snooza så har jag mer ork, bättre tålamod, härligare aptit, klarare sinne och ett gladare jag. Därför går jag hellre till sängs tidigt för att ställa klockan tidigt. Det är mitt Varför. Du får komma på ditt. Men jag tror inte att du kommer hålla motivationen om det bara är att gå ner i vikt, tjäna pengar eller uppfylla andras krav.

Livet är ditt. Hitta ditt varför. Känn hur du börjar leva fullt ut.

Ha en smashing måndag lovebirds!

Bjuder på en dagens outfit en regnig måndag på kontoret =)

Jeans: Replay Sweden , modell Joi. Sitter som ett smäck!

Tischa: Zadig et Voltaire

Kavaj: Zara

Väska: Alexander Wang

Skor: Gamla blå pumps köpta på 70% rea i sturegallerian för några år sedan…

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00