ANNONS

RÖHNISCH

/

Mode

,

Yoga

,

Allt började när olika träningskläder skickade kläder till mig. Jag tyckte om dem men hade väl inget direkt supersug att ”bara” bära de kläderna… Så jag vände på det… Vad vill JAG bära för träningskläder?

Så jag mailade till Röhnisch och skrev att jag minsann trodde att vi skulle kunna samarbeta. Då hade jag varken blogg eller så många följare men Isabel på PR tyckte att vi skulle ses. Hon gillade mina bilder och profil i allmänhet. Att jag var en vanlig tjej som inspirerar till hälsa!:)

Jag tog tåget upp till Sthlm och mötte Isabel på ett café . Jag var i god tid och hade beställt in en stoooooor sojalatte. Alltså inte en sån i liten tjäck mugg utan en i någon form av balja eller ”bonke” som vi säger på schlätta….

Där satt jag lite nervös och hade klätt mig i finaste finskjortan och datorn i högsta hugg. Då kommer Isabel in. Vacker som en dag och iklädd de senaste kollektionen från våra svenska designers. Hon hade en snygg skinnväska och ett datafodral i ull. Hon ställde ner väskan under bordet och jag sträckte fram handen. Innan den hann fram så hann jag välta ner HELA min balja med sojalatte rätt ner i Isabels fina väska. Över telefonen, datorn, träningskläder och pappet…. Suck… Detta är jag i ett nötskal… Hopplöst klantig…Hursomhelst så gillade vi varandra och vi startade vårt samarbete där och då. Det har utvecklats och jag är numera stolt ambassadör för märket. Jag har haft full body sweat-klass inne i lobbyn en fullsatt lördag på NK Sthlm , jag har varit på Loka Brunn och yogat 50 tjejer i en gammal kyrka, jag har fart land å rike kring för att löpcoacha Röhnisch kunder (alltså några av er) osv…. Jag har alltså valt dem.

De har valt mig. För att vi tror på samma saker och vill sprida budskap såsom att träning ger glädje. Sen att bära dessa kläder för att underlätta, stimulera, motivera eller förhöja träningspasset är en bonus:)

Igår fick jag äran att hålla en yogaklass i deras nya fina butik på Gamla Brogatan 15 i Sthlm. Det är en helt magisk kvinna vid namn Viktoria som roddar båda butikerna med kärlek, slit och hjärta! Det är så jag känner med de bakom Röhnisch- de gör det med äkthet. Precis som jag själv värderar högt! Tjejerna på PR och marknad som jag träffat är fokuserade, målmedvetna och hårt arbetande FÖR att skapa bra slutprodukt åt oss kvinnor i rörelse. ÄLSKART!! Efteråt bjöd de alla yogisar på frukost och vi minglade, shoppade och kramades!

Tack snälla ni som kom och nu ser jag verkligen fram emot fler roliga grejer under hösten tillsammans med världens bästa team på Röhnisch!

Ha en härlig söndag!

Puss o Kram

En har inte alltid ergonomiska ställningar när en jobbar:):)

SÅ härlig energi i lokalen!

Satt ihop en klass som jag tycker passar väl in på deras nya kollektion Performance Yoga

SÅ fin inredning och kläderna är??

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00