ANNONS

VEM ÄR HON?

/

Familj

,

Som min vän Lovisa ” Lofsan” Sandström sa vid vår middag förra veckan…” Alla undrar var du dök upp ifrån? Poff sa det så var du en träningsprofil i Sverige..”

Ja lite så kanske det var.. Men om vi ska ta det från början i korta drag…

Uppväxt i Emtunga med mamma, pappa, lillebror. Lillebror är för övrigt den fenomenala designern bakom denna flådiga sajt! Tack Jocke för att du är världsbäst!

Jag spelade fotboll, innebandy och drömde om ett liv på någon form av scen. Men efter några tappra försök med bugg, drillning och teater föll det på att fysisk aktivitet var roligare.. =) Kom upp till div.2 i fotboll och div.1 i innebandy innan knäet pajade och jag fick rehab-träna på gym.

På gymet tyckte jag om gruppträning och blev efter ett tag instruktör. Utbildade mig till några olik inom Les Mills och lite småkurser med allmän gruppträning.

2000 träffade jag mannen i mitt liv, Daniel aka ”Hunken”. Vi gifte oss 2006 och vi förnyade löftena igen 2016. Alltså han är inte sann. Kan inte med ord knappt få fram hur kär jag är och hur bra han är. Han är som ett årgångsvin. Blir bara bättre med åren. Min kärlek till honom är obeskrivlig. Mer om det en annan gång.. =)

Tillsammans har vi startat Våra Älskade Barn som är en ideell förening som jobbar för ekonomiskt utsatta barn och familjer i Vara Kommun. Läs gärna mer HÄR .

Samtidigt hade jag pluggat till hudterapeut och hade egen salong och väntade mitt första barn Stella som kom 2009. Däremellan hjälpte jag kompisar med träningsupplägg, kostråd etc.. Så kom Charlie 2012 och jag bestämde mig för att utbilda mig till PT. Jag lade ner hela min själ i utbildningen på SAFE i Gbg och kände att jag hittat mitt ”kall” i livet. ÄLSKAR att se andra människor lyckas med sina mål och må bra.

Jag har alltid haft en bild av hälsa ur ett helhetsperspektiv. Jag tror på att alla bitar ska vara i balans. Inte bara träna hårt och äta grönt. Även sömn, stress, att vistas utomhus och framförallt kärlek. Kärlek till sig själv och andra.

Direkt när jag blev klar startade jag egen verksamhet med tydliga mål om att nå så många människor som möjligt och inspirera med annat än bara magrutor. Att få människor att bli sitt bästa jag och att genom att jobba med både kropp o knopp leva livet fullt ut. Livet är fantastiskt!

Sedan har jag fortsatt utbilda mig och förkovra mig i hälsa. Jag är utbildad gyminstruktör, lifecoach grund, lic. löpcoach, yogalärare och tagit några bälten i kickboxning för att lära mig kampsport. Varje år försöker jag gå något nytt för att kunna ge tillbaka till er:)

Jag är nyfiken på livet och full av energi. Oftast glad. Mamma säger att jag föddes som en gla onge =) Jag jobbar mycket och kämpar för att nå mina mål men inget, absolut inget, är viktigare än min familj. Det är för dem jag lever och andas.

Jag tränar det jag känner för. Just nu är det löpning, yoga och styrketräning. Jag har sprungit 2 marathon varav ett på kinesiska muren och båda tillsammans med min Hunk. Nästa utmaning kanske jag vågar erkänna snart.. =)

Jag är vegetarian och äter sällan mjölkprodukter men älskar ägg och ostar. Jag drömmer om att en dag skriva en bok.

Hoppas ni vill ta del av glimtar ur mitt ,och de omkring mig, liv.

Ha en fortsatt strålande dag och var rädd om dig!

Puss o Kram

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00