ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Clarins

Clarins Aroma

/

Clarins

,

Okategoriserade

,

Promotion

,

I betalt samarbete med Clarins och Scandinavian Cosmetic.

2007 studerade jag aromaterapi. Älskade läran om eteriska oljor, både utvinningen från växterna, framställningsmetoderna och slutprodukten i de rena oljorna som förgyller både kropp och sinne. Man kallar till och med att de aromaterapeutiska oljorna har livskraft pågrund av att de utvinns från citrusfrukter, rötter bark och blommor. De blir då en typ av levande energi, växtenergi! Enligt aromaterapin behöver vi människor livskraft och när vi intefår livskraft under lång tid kan det leda till sjukdom.

Doften från oljorna påverkar kroppen först och främst genom det limbiska systemet och receptorerna som sitter inne i nosen som sedan kan väcka både minne och känslor. Dofter sägs också väcka nervsystemet och körtlar som styr hormonerna. När du stryker det på huden går små molekyler genom huden. Dessa molekyler sägs påverka hals och luftvägar positivt men även andra delar av kroppen om molekylerna når blodet. I en bra aromaterapeutisk ansikts- och kroppsprodukt som Clarins hela serie Aroma, går molekylerna djupt ner och jobbar då från både in- och utsida. Produkterna hittar du HÄR.

Jag använder Contour Body Oil som min morgonboost för huden efter dusch. Gärna med Body Cream Extraordinaire ovanpå för mjukgörande och skydd.

När jag har torrborstat kroppen och kommer ut från bad eller dusch applicerar jag Tonic Body Treatment Oil på de områden som jag vill stärka upp och strama till såsom överarmar, runt naveln, rumpa och lår.

Går även att använda på den gravida begynnande magen med kärlek för att undvika bristningar.

Kvällens absolut största njutning är att ta ett kvällsdopp i havet, direkt till yogamattan för yin yoga, en varm dusch och marinera kropp och själ i Relax Body Oil! Att få krypa ner i sängen efter en sådan ritual och låta doften av lavendel nå limbiska systemet i min nos, påminna mig om lugna, djupa andetag och ro skapar de bästa förutsättningarna för en god natts sömn.

Alla dessa produkter från Clarins Aroma är högklassiga ansikts-och kroppsprodukter med äkta eterisk olja utblandad med basolja då de eteriska oljorna inte ska appliceras direkt på huden. Man rekommenderar att blanda ut med en bra basolja som Clarins gjort i alla sina oljor, i Aroma Tonic, exempelvis hasselnötsolja.

Kroppsoljorna ligger på cirka 505:- / flaska i 100 ml som räcker läääänge. Eftersom eteriska oljor också är ett naturligt konserveringsmedel så är det bara rena råvaror som gör gott för din kropp och ditt sinne.

För en längre intervju om min egen hudvårdsrutin kan du klicka in HÄR.

Kärlek i massvis!

/Ida

Clarins_033

Hela serien kroppsoljor från Clarins Aroma

Hanna Skoog

Clarins_054

Konsistensen är magisk! Den går in i huden men lägger ett vackert flow ovanpå.

Hanna Skoog

Clarins_069

Naturligt med rena råvaror utvinna från växtriket.

Hanna Skoog

Clarins_087

Som en del av naturen. Inifrån och ut.

Hanna Skoog

Clarins_093

Älskar alla tre och kan nog inte välja en favvo egentligen… =)

Hanna Skoog

Clarins_044

Välj din favorit.

Hanna Skoog

Clarins_050

Relax. Massera in den med kärlek

Hanna Skoog

Clarins_017

Alla oljor med sina fantastiska egenskaper.

Hanna Skoog

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Djup och yta, skratt och gråt

/

Ja men alltså Kvinnor! Sagt det förr och säger det igen- jag ÄLSKAR kvinnor!!!!! Speciellt kvinnor som förstår att sårbarhet är en styrka. Att vi alla bär på bagage och trauman i livet som stärkt oss och gjort oss till de vi är idag.

I lördags fick jag äran att träffa 8 modiga, ljuvliga kvinnor . Helt utan tävlan och missunnsamhet. Bara bara genuina och fina kvinnor.

B1634011-9910-471A-A17D-D44F6F73DB1E

En makalöst generös goodiebag från Clarins med Aroma-serien och solskydd! Klockrent inför sommarens strandhäng.

4EA5697B-7EF6-405A-ABD5-E6460575B22A

En väska med mitt monogram! I O. Från Tote Stories hade Suz beställt dem. Här med Clarins Aroma-serie som du hittar en del av HÄR 

Vi skulle tillsammans avnjuta ett dygn med Clarins och min bok Kvinnokompassen. De som var med under dygnet var:

@isabellrydberg

@foodgeekz.se

@patzy_pejlar

@johannahector_

@juliaglutz

@sprallice

@jaegersuz

@johannakajson

9421996D-8B70-44E7-A132-DF4416EB8CBC

Gullisar i samma kläder o allt. Röhnisch, som jag jobbat med sedan 2014 sponsrade med dessa fina kläder inför mitt boksläpp. Suz köpte ”Self-care” tröjor till alla från HM. Här är vi utanför Skansen Båstad

182EC2AD-15BD-4F34-B0C5-DE8AFF0B7E3B

Här är ligan. Alla utom Julia som behövde ta en promenad när vi mysjoggade i skogen. Alla i så fina kläder från Röhnisch . Seamless top i en dov ljus grön och shapetights i svart- mina favvobrallor att springa i!  Här hittar du TOP.  Här hittar du TIGHTS

Så vi samlades utanför Skansen i Båstad och vissa hade skräckblandad förtjusning av att få mysjogga. Men det gick fint. Jag hade planerat en liten överraskning längs vägen så halvvägs stod min fina FINA familj med äppelmust och champagne fritt att välja för den som ville. Mitt i skogen skålade vi för livet , lapade sol mellan trädens löv och andades in den friska luften.

E2356C9B-21CA-4FB7-B8E1-9C9E183494C8

Surprise!

DEE05CB7-D1A5-4DF0-A390-4EB77C167BDF

Nöjda goa tjejer. JohannaK, Evenlina, Suzanne, Johanna

2589FDCE-7724-479B-99FB-CA81BE4CB15F

Fina fina tjejer i min skog! Alice, Patricia, Evelina och Suzanne

2BE591DD-084C-4BE2-B9EC-0889E37E86C3

Johanna x 2

Efter skogspaus gick några tillbaka och några ville jogga. De som joggade fick en hopp-paus vid havet. Jag ville aldrig att rundan skulle ta slut ju !=)

A8838EC1-2CF8-42A5-96FE-24C939FBEE3B

Hopp-stopp vid havet. Se så dom nailade hoppet direkt ju!

Sedan stannade vi till vid Boathouse för fika för den som ville, ett glas vin för den som ville. Jag tycker alltid att var och en måste få välja själv.

Sociala sammanhang måste inte betyda att man ska dricka alkohol så att ha valet till något annat är viktigt tycker jag. Jag har alltid fått höra — ” nä men ta nu en drink”, ” å va du är tråkig som inte vill äta en kaka”… Min kropp. Mina val. Jag vill själv välja när jag vill äta/dricka vad. Inte låta en situation styra de valen. Punkt.

Där på Boathouse vid hamnen i Båstad blev vi så väl mottagna och jag delade ut min bok till dessa starka coola kvinnor. Redan då kom vi ganska snabbt in på djupet. Ni vet när man skippar floskler och hävdan. Man går pang på rödbetan om det som är intressant med människor- att lära känna den på riktigt. tankar, känslor, drömmar, förflutet, visioner… etc…

Sedan var det fri lek och jag tog hand om Julia och Alice. Vi pratade träning och hälsa, Vi alla tre jobbar med det och har verkligen samma syn på hälsa. Ändå ur olika perspektiv och vinklar så det blir så givande samtal. De båda lärde mig saker. Sånt är så fint. Ge och ta.

5C300372-5008-4DDF-8C65-46406C93E50E

På väg till middagen. Skor från No.21shop i Båstad, byxor Balenciaga, Kavaj HM, top Zara, väska Bottega Veneta.

19:00 satt vi oss på det runda vackra bordet i hörnet på Restaurang Sand. Direkt igen- kom vi in på djupa förtrollande samtal och vi glömde helt av tid och rum. Ingen tog bilder eller filmade efter 19:10 tror jag.. Hahah! Så fint när det blir så ju!

673013F6-EC7F-4FD4-BD94-418CEEAB2E3B

Clarins bjöd på makeup-godis. Sommarens bronzers!

0335C380-A108-4C2C-A1E1-29D1D68F7882

En GRÖN ! (sjukt snyggt) mascara , lipoil i sommarens färger och bronzers till kinder och ögonlock. URSNYGGT! POWDER HÄR 

F445DFD7-F4F6-4556-B3E8-CE1CA7E86A07

Suz från Clarins / Scandinavian Cosmetic och jag.

02A0E42F-D799-488C-88F1-A8D3FEA08746

Den vackraste av kvinnor jag vet. Inifrån och ut. Min Johanna Hector.

Det blev en kväll fylld av skratt och tårar. Vi delade saker med varandra så vackert och mitt hjärta var helt fyllt av kärlek efteråt. Ville inte att kvällen skulle ta slut.

Igår var jag helt slut. Dränerad av alla fina intryck senaste dagarna och även idag måste jag erkänna mig slö. Skulle helst vilja ligga på en filt vid havet och läsa en bok hela dagen men tyvärr kan jag inte det riktigt än. Jag har en bild om att ändå göra det hela sommaren lång! Längtar!!!

Ha en fin vecka så hörs vi snart igen.

Puss o kram fina du!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Bokrelease !

/

Mina damer och herrar,

Nu är den live! Min bok! Kvinnokompassen. Igår fick jag fira den med mina nära o kära och idag är jag på plats för alla alla alla i Båstad. Sitter och signerar och säljer från 13:00 på Styleicons Stationsterassen 2. Alla varmt välkomna såklart!

Bookrelease_04

Bild Hanna Skoog

Hanna Skoog

Bookrelease_03

Så knasigt att signera en bok… Aldrig gjort ju innan liksom =)

Hanna Skoog

Det är inte klokt så pirrigt och nervöst men ändå roligt.

Att få ge ifrån mig något jag skapat och bakat som en tredje bebis. Det har varit en enorm resa under tiden då jag levt under ganska mycket press från privatlivet. En stor del som jag kan berätta om är vår renovering av huset ju. Vi har alla 4 bott i en liten liten lägenhet utan bekvämligheter och allt provisoriskt. Även att det är papp i taken, vattenläckor, ström som gått, saker som krånglat liksom.. Som att universum testat oss ordentligt denna gång.

Bookrelease_24

Min fina Stella. Hon färgar min värld! Hon älskar bebisar.. =)

Hanna Skoog

Bookrelease_09

Min Charlie. Mitt lyckopiller! Alltid omtänksam och peppig! Så stolt över båda barnen som klarat vår utmaning så bra.

Hanna Skoog

Så att jag fått till detta med hårt jobb och press gör mig faktiskt stolt över mig själv.  Jag vet att många kommer att få fin vägledning och kanske vilja påstå en ny dimension av livet. Sedan har jag redan fått enormt fina betyg från branschen och det gör mig extra mallig. Vet att mormor i himlen ser ner och är stolt men tycker att jag nu skryter lite för mycket. Å kanske .. ja… skryt är inte klädsamt. Men jag vill bara säga att jag är tacksam och stolt. Oerhört ödmjukt helt klart.

Bookrelease_10

Att få ge denna bok till kvinnor OCH män känns viktigt och fint faktiskt. Jag vet att den kommer hjälpa så många. Christina, en oerhört vacker kvinna bläddrar i boken.

Hanna Skoog

Bookrelease_13

Mingel på Styleicons. Här- Lollo. Min fina fina Lollo. Så tacksam att de är så generösa mot mig . Hon och Lady Di. Styleicons är det absolut mest kompetenta inredare jag mött!

Hanna Skoog

Bookrelease_41

Fina Lady Di. Älskar när hennes ögon glittrar bus!

Hanna Skoog

Bookrelease_26

Fina vänner som tog av sin tid och kom! Elin, Nette, Lotta och Anna.

Hanna Skoog

Bookrelease_34

Anna min Anna. Sprudlande energiknippe!

Hanna Skoog

Bookrelease_14

Jonas, en oerhört driftig entreprenör med hjärtat på rätta stället. Han har gjort så mycket fint för Båstad och gör än. Står med sin fina familj bakom, Drivan by the Court, Joels, Taverna, Solsidan och Boathouse. SÅ fin man! Hans familj är precis lika fina allihop. De vann igår Årets företagare av Båstad. Väl förtjänt.

Hanna Skoog

Bookrelease_17

Asså MIN MAN! Helt utan förvarning höll han världens finaste tal?!?!? Om jag grät…. Herregud. Helt rörd.!

Hanna Skoog

Bookrelease_31

Jag fick också chansen att säga några ord.

Hanna Skoog

Nu är jag så pepp på att Du vill köpa boken och njuta av den inre kraft du besitter som kvinna. Du som man- perfekt för dig att läsa för att förstå din kvinna. Du unga kvinna- LÄS! Hade så gärna velat ha den i min hand när jag var ung.

TACK mina älskade Di o Lo från Styleicons för att ni så generöst öppnar ert showroom för min bok! Ni är helt magiska! TACK!

Ta hand om dig fina du och jag skickar massa kärlek!

Kram Ida

KVINNOKOMPASSEN finns att köpa HÄR på adlibris

Eller om du vill köpa den HÄR på Bokus

Alla bilder tagna av min älskade Hanna Skoog

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00