ANNONS
PersonuppgifterCookies

Dejt på torsdagar

/

På torsdagar brukar jag och min kille ha dejt-night. Där vi dricker något gott rödvin, pratar om livet & äter middag. Jag tycker det är en sådan mysig tradition.

Vi åt på ”Tennstopet Grill” igår och jag var inte speciellt imponerad av varken maten eller servicen om jag ska vara ärlig. Vi har varit där flertal gånger innan och tagit en drink i baren, det gillar jag mer. Men min killes räksoppa var god iaf!

När vi kom hem så satte vi oss i vår trapp och bara beundrade vårt nya hem. Vi är verkligen nöjda över hur resultatet blir och det känns overkligt att vi nu bor där. Det är så bra energi i denna lägenhet och vi säger ofta till varandra att det är sjukt hur bra man sover i denna lägenhet. Jag somnar på en sekund och vaknar upp utvilad 8-9h senare.

Nu har han rest bort över helgen och jag är ensam i lägenheten för första gången. Jag tycker det är rätt härligt att vara själv, om jag ska vara ärlig. Många gillar inte att vara själva men jag däremot, kan verkligen cravea min egentid. Men en två dagar räcker gott och väl.

Jag älskar vår takhöjd på 6 meter. Men nu ser jag framemot att snart få inreda med våra möbler, detaljer och textilier. Jag vill få det hemtrevligt och mysigt.

Men tyvärr är det en liten bit bort… Trappen och allt golv på nedervåning ska slipas & oljas. Men innan det kan göras måste byggarna ha ”lämnat”. Idag stötte vi på ännu ett problem med vårt badrum… Stenen vi beställt dit har varit sen och mycket har blivit fel. Nu passar inte bitarna som ska klä in vårt badkar och jag känner bara…. Pust. Min energi börjar ta slut för att bo i ett byggkaos.

Men just nu försöker vi båda bara hålla ut och se det från den positiva sidan – att allt blir helt perfekt & att detta kommer vara glömt om några månader.

Hoppas att ni alla får en underbar fredagskväll. Jag ska laga mat, köpa en påse godis & bara chilla hemma. Kram på er!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00