ANNONS
PersonuppgifterCookies

APT MD

/

Nu har projekt ”APT MD” satt igång och jag sköter all inredningsdesign. Projektet startade innan sommaren men det är först nu allt är godkänt och bygget dragit igång.

Det är en totalrenovering på 130 kvm i centrala Stockholm. Jag känner mig ärad att ha fått ansvar över detta projekt – det kommer att bli en sekelskiftesdröm. Jag har fått tillåtelse att dela bilder längst vägen.

Det finaste med denna lägenhet är att det är tre rum i fil. Lägenheten ligger högst upp i huset och har ett fantastiskt ljusflöde. Öppningen till köket ska bli identiskt som till vardagsrummet. Det blir alltså kök, matsal och sedan vardagsrum.

Vackra orginaldetaljer men det finns en önskan om att ”polera” upp dessa stuckaturer. Detta projekt kommer att pågå tills jul, om allt går som det ska.

I detta projekt tar jag hand om all inredningsdesign. Jag skissar även upp vart all el ska vara, hur väggar ska gå, hur köket flyttas etc… Allt i dialog med byggare samt kunderna. Så det är fullt upp men fortfarande overkligt kul att få ansvara över ett sådant stort projekt. Just nu håller jag på att sammanställa alla ritningar till byggarna. Det är en hel del jobb då de följer mina ritningar till pricka. Så man måste vara noggrann.

Näst på tur är att stänga igen denna dörr för att få till ett barnrum härinne. Vackra orginaldetaljer sparas dock – som dessa pardörrar. Sådant ska man aldrig slänga!

Detta inlägg tog mig visst hela dagen att skriva färdigt – men nu så! Började imorse men sedan kom massa saker emellan, haha. Så roligt att hela bygget idag godkänts av föreningen så nu är det bara att tuta & köra. Hittills har vi bara rivit tapeter etc.

Hoppas att ni haft en fin tisdag!

// Elin

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00