ANNONS
PersonuppgifterCookies

Före & efter frisören

/

Igår kväll fick jag ett sms från TreKlippare om att de fått en avbokning idag kl 10:00. Avbokade prick alla mina planer för jag ville verkligen göra mitt hår innan midsommar. Så jag bokade upp tiden! Är 27 år gammal och blir fortfarande pirrig av att ”ha en frisörtid”. Det är så lyxigt? Att sitta där och bli bortskämd i några timmar.

Jag har varit utomlands en del denna vår så mitt hår har växt, blivit solblekt och topparna har blivit slitna av allt saltvattenbad. Så det behövdes göras något åt håret asap trots att man kanske inte se SÅ tydligt på bilden ovan. Mitt hår var ändå OK fräscht när jag gick dit idag pga duschade igår. Men ni ser ju att det är rätt varmt & har en mörk utväxt.

Det är Sarah jag klipper mig hos och hon är så grym. Hon känner verkligen mig nu då jag gått hos henne i flera år & vet hur jag vill ha det. Det känns som att hon vet vad jag vill göra innan jag ens hunnit säga det högt. Men mitt hår bleks så mycket av solen så jag ville färga utväxten och nyansera håret för att få det kallare. Resultatet? Wowsa! Så fräscht och jag blev väldigt nöjd, som alltid. 

Nuuuu är jag så redo för midsommar i Stockholms skärgård på fredag. Alltså värdet hörni? Hur otroligt väder ska det inte vara denna helgen. Längtar!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00