ANNONS
PersonuppgifterCookies

Kan inte förstå att vi flyttat…

/

I torsdags sa vi hejdå till vår älskade lägenhet. Det känns fortfarande smått overkligt att vi inte bor där längre? Att någon annan bor där nu… Jag var inte förberedd på hur jobbigt det skulle kännas att faktiskt flytta. Den lägenheten blev verkligen vårat hem och jag älskar den fortfarande så mycket. Jag hoppas att de nya ägarna kommer att trivas minst lika bra som vi har gjort!

Varför vi sålde var för att vi ville bo större och komma högre upp i huset. Den nya lägenheten matchade in på vår ”krav” och den kommer bli SÅ fin, tror jag.

Vi kommer att bo kvar i samma område så det känns väldigt skönt! Jag tror den nya lägenhet kommer att bli magisk och jag kommer givetvis att dela med mig av renoveringen till er. Det är roligt att ni glädjes åt mig och är peppade på att följa med på denna resa!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00