ANNONS
PersonuppgifterCookies

VI HAR KÖPT NY LÄGENHET

/

Precis som rubriken lyder – vi har köpt ny lägenhet. Det känns sjukt kul och spännande. Det är en vindsvåning i etage och blir en helt ny slags lägenhet än vad vi tidigare har haft. Enda sedan jag träffade Max har han drömt om att ha en vindslägenhet med terass, så att man kan grilla. Så när vi fick tips om denna lägenhet så gick vi och tittade på den. Vi båda blev smått förälskade i lägenheten då den är såpass unik. Ena delen av lägenheten har öppet till nock, 6 m i takhöjd. SÅ, dagen efter vi tittade på den så signade vi… Galet, jag vet!

Det roligaste av allt är att vi faktiskt har renoverat den i 1,5 månad och jag har givetvis dokumenterat allt till er. Det kommer upp en video på min YouTube-kanal om det lite senare idag. Lägenheten förväntas vara färdig i augusti och idag flyttar vi ut från vår nuvarande (som är såld). Så från och med idag bor vi på Blique By Nobis i några veckor och sedan blir det landet & semester utomlands. 

Sitter på vår balkong nu och i lägenheten håller företaget Vinden till, för att magasinera vårt bohag tills vi kan flytta in i vår nya lägenhet. Längtar så otroligt mycket tills vi kan flytta in men först har vi en ljuvlig sommar framför oss! Och håll ut – ikväll kommer den första renoverings-vloggen ut på min YouTube och då kommer ni få se prick hela lägenheten.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00