ANNONS
PersonuppgifterCookies

Brunch & Escape Room

/

Hej på er! Nu kör vi lite bilder från helgen. Den startade vid lunch i fredags för då var jag bjuden på bubbellunch av Michaela Forni. Det hölls på hennes fina kontor!

Vi fick dricka hennes cava ”Un sweet” som var så god! Sedan åt vi sushi och hade det så nice. Efteråt samlades vi alla vid soffan och drack kaffe & åt godis.

Efteråt gick jag till RedekoFlowers för att hämta lite konstgjorda julblommor & kransar till mitt hem. Tips att gå till deras butik på Nybrogatan, de har så mycket fint!

Efteråt gick jag och Selma till grodan för att fortsätta AW:n tillsammans med Gertrude & Ellinor. Det var så mysigt att hänga vi 3 igen. Vi var ju alltid tillsammans förr! Vi känner varandra från början från branschen så vi har minst sagt mkt gemensamt & extremt mycket minnen.

När det blev kväll kom Ebba ner till mig. Vi bor ju i samma trapphus. Vi åt pepparkakor och drack ett glas vin.

Så glad över att vi hittat varandra.

Ebba, hennes sambo samt jag & Max ska till Tulum tillsammans i jul. Livets grej att bli kompis med grannen för det betyder mycket spontanhäng vilket jag föredrar alla dagar i veckan före planering.

Just det! Fick ett ljuvligt bud från Eucerin också. Kolla vilken fin bukett!

I lördags vaknade vi upp pigga & glada. Jag och Max tog en långpromenad i kylan. Sedan lämnade vi av Selma hos min syster som skulle passa henne.

Vid 13:30 hade jag nämligen en inbokad ”heldag” tillsammans med Bisse & Klara. Vi började med en lång brunch på Blique By Nobis. Wow, det var så gott. Jag bodde ju där flera månader förra vintern men testade aldrig på deras brunch. Stor miss!

Efteråt gick vi till Escape Room på Gästrikegatan. Inga bilder därifrån men det var SÅ kul. Tips om ni vill hitta på något annorlunda en lördag!

Vid 20-tiden tog vi en taxi till Moyagi för att äta middag & dricka drinkar. Sedan givetvis sjunga karaoke (det är ju det man gör där!!). Bisses pojkvän Alex driver nämligen Moyagi. Jag var dock trött och åkte hem redan vid 23. Det hade varit en lång dag.

Söndagen spenderades i soffan med täcket. Var olagligt trött för att ha kommit hem så tidigt. Men kanske ett tecken på att kroppen är helt SLUT efter en hektisk vecka och helg.

Det var den helgen i bilder.

På kvällen var vi hemma hos mig. Vi skulle på tema-fest så vi var lite utklädda. Haha, inser att jag inte alls ser utklädd ut. Men ska lika någon ”Matrix-person” och jag hatar att klä ut mig.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00