ANNONS
PersonuppgifterCookies

Min julgran 2021

/

Inlägget innehåller adlinks & reklam för Smålandsgran.

Isn’t this a real darling? Vi beställde en otrolig stor kungsgran från Smålandsgran. Vi fick till och med kapa av toppen, då den vek sig i taket. Det är så sjukt att man kan beställa hem allt nu för tiden. Mat, ved och julgran. Man blir allt mer bortskämd. Men er önskan är min lag – så i detta inlägg tänkte jag länka till mitt julgranspynt.

Om ni uppger koden ”ELIN” får ni 100 kr rabatt på er beställning från Smålandsgran.

En söt liten pappersstjärna. Klicka här för att komma till den!

Hur fin är inte denna snöflinga. Lite större i storleken och tyckte den kompletterade mitt julpynt perfekt. Klicka här för att komma till den!

Jag köpte mycket på Hm Home. Denna kan jag tyvärr inte hitta på deras hemsida, men kanske finns i butik. Liknande hittar ni här (har den också i granen).

Hur fin är inte denna julkula! Lite cirkus-vibes. Klicka här för att komma till den!

Alla andra granar jag klätt tidigare år har haft mycket rött i sig.

Jag älskar faktiskt de klassiska färgerna men jag var sugen på att testa något nytt detta år. Färgerna går i grönt, beige och brunt. Inget glitter för min del! Ja
g köpte så så så mycket julpynt och var helt säker på att jag skulle behöva lämna tillbaks hälften. Men eftersom att vi köpte stans största gran så slukade den upp prick allt julpynt.

Vår matta, belysning till kranen samt korgen kommer från Smålandsgran.

De gröna & beiga kommer från HmHome. Annars tror jag att jag länkat till allt nu? Jag la hela min söndag på att pynta denna gran och den höll på att välta två gånger, LIVSFARLIGT. Ångesten om granen hade åkt i golvet och alla julkulor kraschats. Det var faktiskt inte speciellt mysigt att pynta, mest jobbigt haha.

Men NU däremot njuter jag till 100% av att tassa upp på morgonen till en gran som lyser sådär fint. När börjar ni julpynta? Jag är typ klart snart. Ska bara fixa kakelugnarna. Med någon fin krans osv. Eftersom att vi åker till Tulum redan den 25:e december så vill jag njuta av julen till fullo nu. För granen åker ut dagen efter julafton!
Ljuvligt julpynt gjord i keramik. Klicka här för att komma till den! Den bakom i glas hittar ni här.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00