ANNONS
PersonuppgifterCookies

Värmer mig mot brasan

/


Måndag och -10 utanför dörren. Sitter framför brasan och värmer mina fötter mot kakelugnens turkosa väggar.
Första advent igår och mysfaktorn här hemma är större än någonsin. Tänkte igår att kanske blir detta den första och sista julen i detta hemmet. Vi gillar ju att röra på oss och målet har någonstans varit att bo här åtminstone ett år. Det har varit skönt att landa. Att veta vart ens saker ligger, att få struktur på sitt liv igen. Jag älskar denna lägenhet och det finns nog inte en endaste grej jag stör mig på. Men ändå. Ändå kliar det lite i fingrarna…

Många tycker nog vi är knäppa. Hur orkar dom. Så tycker man om oss. Jag tror det är den stora passion att förhandla något nedgånget till något fint. Att se visionen bli till verklighet. Men det kniper sig i magen. Bara tanken på att gå igenom ännu en renovering. Men ni kan vara lugna, det kommer att dröja ett litet tag tills det är aktuellt igen. Kanske efter sommaren. Vi får se.

Bara 4 veckor kvar tills jul nu och schemat är fullspäckat. Känns fint att ha en måndag hemifrån. Med fötterna mot brasan och raggsockorna på. Beta av mailen, to do listan o allt däremellan.

Hoppas att ni haft en bra helg. Med lussebullar och julmust.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00