ANNONS
PersonuppgifterCookies

Gamla Masthugget, projekt i Göteborg.

/

Att få bilduppdatering från ett inredningsprojekt man är en del av är så kul. Jag är extremt nöjd med denna lägenhet och jag ser framemot att åka dit och fota senare i december. Då ska den vara 100% färdig.

Detta är faktiskt det största projekt jag tagit mig an då jag har varit med från start.

Färgval, materialval, möbler, belysning och textil. Det har minst sagt varit krävande med tanke på hur försenade många leveranser är pga corona.

Eftersom att detta är ett referenscase för mig så kommer jag att dela med mig lite hur jag har tänkt genom processen osv. Samt dela med mig av färgval och vart vissa möbler kommer ifrån.

Nu börjar saker komma på plats och att se sin vision bli till verklighet är så himla kul! Lägenhet ligger i Gamla Masthugget i Göteborg. En fantastisk plats och lägenheten har en magisk utsikt över vattnet.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00